Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Man rijdt 59km te hard in 30 zone

Toegevoegd: 11-04-2011, 20.02 uur
Door: Manfred Berrevoets
ARNEMUIDEN - Van een 36-jarige man uit Arnemuiden is vandaag op de Oranjeplaatweg in Arnemuiden het rijbewijs ingevorderd.
 
De man was met zijn motor aan het 'crossen' over bovengenoemde weg. Deze weg maakt deel uit van een recreatiegebied rond het Veerse Meer en is doodlopend. De toegestane snelheid is hier 30 km/u.


De man reed een gecorrigeerde snelheid van 89 km/u.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Neef (11-4-2011 om 22:35)
Ik vind dit een hele nuteloose actie van de motorrijder. ik hoop dat hij hier van leert... gelukkig waaren en geen kinders in de buurd... 36 jaar en dan nog zo weinig verstand en wordt eens volwassen!!!!!!!!
Daantje (11-4-2011 om 22:26)
Met zo'n hersenloze actie mogen ze ,z'n rijbewijs ook wel laten verdampen.!!!! ofwel innemen die hap
Hendrik (11-4-2011 om 20:21)
Dit soort misstanden gebeuren bij ons iedere dag en niemand kijkt er naar of controleert er op! Er zijn meer laagvliegers dan automobilisten die zich normaal gedragen. Ik vraag me wel eens af in wat voor wereld of we op dit moment leven?????
Cookie-instellingen beheren