Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Bejaarde van snelweg gehaald

Toegevoegd: 20-04-2011, 20.47 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Woensdag rond 17.45 uur kreeg de politie een melding dat een oudere man met zijn fiets op de A58 liep. Een passant had zich over de man ontfermd en de politie gebeld.


Agenten troffen ter plaatse de man aan. Het bleek te gaan om een 85-jarige Middelburger die op weg naar huis letterlijk de weg kwijt was. Hij werd in de politieauto gezet en zijn fiets werd via een naast liggend terrein terug naar Souburg gereden. Daar werd hem uitgelegd hoe hij het beste naar Middelburg kon fietsen.

Voor de zekerheid werd hij door de agenten begeleid tot aan Groot Abeele waarna hij wegreed richting Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oost-souburger (21-4-2011 om 08:40)
Is toch wel een fout van de politie ,een ouwe man die verward is niet even thuis af te zetten .
Ronny Platschorre (21-4-2011 om 08:31)
Ik begrijp niet dat deze meneer niet thuis is gebracht, een persoon van welke leeftyd dan ook die fietst op de snelweg is in de war.De agenten hebben blijkbaar weinig inzicht.Het zou voor familie ook belangrijk kunnen zijn te weten dat deze meneer wel eens de weg kwijt is.Politie ik vind dit Triest.
Wil (21-4-2011 om 08:22)
Dat wij burgers, nog moeten gaan zeggen, t was ook het eerste wat bij me opkwam, HAD DIE MAN FF THUISGEBRACHT ZEG pffff ik snap dit niet dat de politie dit niet zelf kan verzinnen hoor . Een man van 85 allee jongens toch.
Passant (21-4-2011 om 07:53)
Ik had ook verwacht dat de agenten hem thuis zouden brengen, erg jammer dat ze dat niet gedaan hebben! Was in mijn ogen (werk met oudere mensen) ook wel nodig. Andere meneer die na mij stopte en bij ons bleef, nogmaals dankjewel!!
Ikke (21-4-2011 om 07:38)
Hij was niet verward maar gewoon ff de weg kwijt! Hij is op de goeie weg gezet en toen wist hij het weer!! Ook al eens gedacht dat iemand van 85 niet meer thuis gebracht WIL worden hij als het zelf goed genoeg weet..................
Koos p (21-4-2011 om 06:47)
Die 85 jarige man moesten ze niet begeleiden van de snelweg af .Meteen de bak in gooien. als ik met mn fietsje op de snelweg loop. Krijg ik ook een dikke bekeuring
Cookie-instellingen beheren