Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Steekpartij in gevangenis Middelburg

Toegevoegd: 25-04-2011, 16.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In het Huis van Bewaring Torentijd is zondagmiddag een gevangenbewaarder door een gedetineerde met een mes in zijn gezicht gestoken.
  
De bewaarder liep daardoor meerdere wondjes op aan zijn gezicht en is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Na zijn 'daad' werd de gedetineerde overgeplaatst van de gevangenis naar een politiecel waar hij werd aangehouden voor poging tot moord c.q. poging tot doodslag.


Aanstaande woensdag zal hij worden voorgeleid aan de rechter-commissaris. De politie heeft de zaak verder in onderzoek. Justitie en politie hechten veel waarde aan een zorgvuldige afhandeling van deze zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (25-4-2011 om 20:21)
Hoe komt die vent aan een mes! En dat mensen opgesloten worden kan die bewaker niets aan doen Blondi. Erge blonde uitspraak van je. Deze man deed gewoon zijn werk en die vent zit daar niet voor zijn zweetvoeten. Moet niet gekker meer worden.
R (25-4-2011 om 20:03)
Als je de stukjes leest ,lopen er meer gekken los dan dat er vast zitten.
Ik (25-4-2011 om 19:53)
Was het ook poging tot moord als dit prik incident in de kroeg plaats vond?
Blondi (25-4-2011 om 18:31)
Tja dat krijg je er van als je mensen opsluit en onder druk zet eigen schuld dikke bult
P (25-4-2011 om 18:24)
Dat moest er een keertje van komen gevangene horen op cel te zitten en geen luize leventje in een bajes. Misschien gaat de overheid nu inzien,dat ze criminelen te veel ruimte geven en vrijheid.
Jeroen (25-4-2011 om 17:24)
Tjah, tegenwoordig lijkt het of je beter opgesloten kan zitten dan vrij rond lopen. Heeft torentijd geen isoleercel?
Cookie-instellingen beheren