Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens gestoken met stanleymes

Toegevoegd: 30-05-2011, 13.59 uur - Update: 30-05-2011, 19.46 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op een middelbare school in Terneuzen zijn vandaag twee jongens door een medescholier gestoken met een stanleymes.

Volgens de politie vond het incident rond 10.50 uur plaats op de middelbare school De Rede aan de Oude Vaart. Het incident zou hebben plaatsgevonden in een technieklokaal.


Een 15-jarige jongen uit Axel werd meerdere malen gestoken onder andere de borststreek. Een 15-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen liep een lichte verwonding op aan zijn arm. De jongens zijn allebei in het ziekenhuis in Terneuzen behandeld. De jongen uit Axel verblijft momenteel nog in het ziekenhuis. De andere jongen heeft het ziekenhuis inmiddels verlaten.

Een 14-jarige verdachte is kort na het incident door de politie aangehouden. De politie is nog met de zaak bezig. De technische recherche heeft ter plekke een kort onderzoek gedaan. Het mes is na het steken door een docent afgepakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder van 3 (31-5-2011 om 12:03)
Scholen en hun personeel vinden ook dat zij nergens verantwoordelijk voor zijn. dat is iemand anders pakkie aan. Ondertussen vertrouwen we wel onze kinderen aan hen toe gedurende de dag. aan mensen die geen verantwoordelijkheid claimen. Tijd dat die arrogante leraar cultuur van zijn voetstuk komt !
Oud leerling (31-5-2011 om 11:10)
Ik begrijp dat sommige leerkrachten niet ingrijpen omdat ze bang zijn zelf gechanteerd te worden. en dat moet dan het goede voorbeeld geven ? Zelf zwichten voor een paar rot jongeren ? Die zijn duidelijk ongeschikt als leerkracht en dienen per direct ontslag op staande voet te krijgen.
Moeder (31-5-2011 om 10:39)
Moeder over dat knaapje , pesters zijn daders voor eens en voor altijd !!! En nooit neemt iemand die gepest word het op voor die persoon want dan zal je zien hoe snel het over is ! Kromme structuren in de maatschappij.
J (31-5-2011 om 10:03)
Ooit wel eens bedacht aan autistisch gedrag. Tijd geleden in het midden van het land ook zoiets gebeurt een autistisch kind uitdagen en hem dan de schuld geven. (deze jongen had ook iemand neergestoken).
Ook moeder (31-5-2011 om 09:05)
Deze jongen had eerder geholpen moeten worden, sommige leerkrachten zien te veel jongeren om ze goed te kennen. Maar daar hebben ze een klassenbegeleider voor nodig en die zou zijn leerlingen moeten begrijpen en een open oor voor moeten zijn. Is dit minder dan vroeger, dat dit kan gebeuren? Jammer!
Lies (31-5-2011 om 08:03)
Ik praat niet goed wat die jongen gedaan heeft. Ongekend wat pestgedrag voor impact heeft op je leven. Het spijt me dat ik het zeg maar ik vind het wel een beetje de eigen schuld van die jongens. Als je zo laag bent ben om te pesten tjah dan kun je in een vlaag van onmacht wat terug verwachten
Cookie-instellingen beheren