Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dronken man rijdt hond dood

Toegevoegd: 12-06-2011, 20.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTKAPELLE - Zaterdagmiddag rond 16.30 uur is een 34-jarige man uit de gemeente Veere, in zijn woning, aangehouden nadat hij kort daarvoor, aan de Kloosterstraat in Westkapelle met zijn auto een hond had aangereden en was doorgereden.

De hond, een Jack Russel, overleed onderweg naar de dierenarts. Door een getuige die door de automobilist over zijn tenen was gereden, is het kenteken genoteerd en doorgegeven aan de politie. Hierop is de politie naar het adres van de tenaamgestelde van de auto gegaan. Ze troffen de 34-jarige man uit de gemeente Veere thuis aan.


Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 4,9 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Han (14-6-2011 om 09:14)
Ja arme lieve hond en baasjes ,de kl........... zijn rijbewijs voor altijd af pakken en hem heel lang vast zetten ,want als het mijn hond had geweest,had hij het echt niet naverteld ,ik kom er ooit nog wel achter wie het was ,dan is hij echt zuur
Mar (14-6-2011 om 07:41)
@ Karin: Als jij hem bezopen ziet rondrijden zou ik toch de politie ff tippen.Zijn rijbewijs is ingevorderd; dus rijden is dan een misdrijf.
DR.ACULA (14-6-2011 om 07:01)
JAMMER DAT WEGENS PRIVACY,geen naam mag worden getoond,ik had wel een glaasje van zijn bloed willen drinken,waarmee ik wil zeggen dat ik geen greintje respect voor dit SOORT mensen heb,die met alcohol achter stuur mens en dier moedwillig iets aandoen,auto openbaar verkopen t.b.v het dierenasiel..
Joost (14-6-2011 om 00:01)
Ik hoop dat ze in Waschappel deze "meneer" eens een lesje leren............Van onze wetsdienaren hoeven we niet veel te verwachten!
C (13-6-2011 om 20:01)
@lisa maakt het in dit geval uit of de hond los liep of niet?? GEWOON niet met DRANK op gaan rijden punt
Gerard (13-6-2011 om 19:45)
Erg triest dit. Maar nu loopt iedereen wel te schelden en te foeteren op de bestuurder en dat er zulke lage straffen worden gegeven, maar daar ben je zelf als inwoner van Nederland verantwoordelijk voor. De regering/overheid bepaald de strafnorm en wie kiest de regering? juist! RIP doggy
Cookie-instellingen beheren