Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 35 km

Dronken man rijdt hond dood

Toegevoegd: 12-06-2011, 20.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTKAPELLE - Zaterdagmiddag rond 16.30 uur is een 34-jarige man uit de gemeente Veere, in zijn woning, aangehouden nadat hij kort daarvoor, aan de Kloosterstraat in Westkapelle met zijn auto een hond had aangereden en was doorgereden.

De hond, een Jack Russel, overleed onderweg naar de dierenarts. Door een getuige die door de automobilist over zijn tenen was gereden, is het kenteken genoteerd en doorgegeven aan de politie. Hierop is de politie naar het adres van de tenaamgestelde van de auto gegaan. Ze troffen de 34-jarige man uit de gemeente Veere thuis aan.


Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 4,9 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (13-6-2011 om 02:17)
Alleen een proces -verbaal???? een paar maanden in de gevangenis dat zal hem leren. Hier behandelen ze nog steeds dieren als............ Zoiets moet je in amerika proberen, krijg je gelijk gevangenis straf of een hele hoge boete. Gewoon belachelijk de straffen hier.
Liesbeth (13-6-2011 om 00:22)
Schandalig !!!!!!!! heel veel sterkte voor de eigenaren van de hond . en hopelijk zijn de tenen niet te erg beschadigt
Sjaakie (12-6-2011 om 23:47)
Gelukkig hebben ze hem te pakken, voor hetzelfde geld was het een kind geweest , al vind ik een hond ook verschrikkelijk. Hopelijk wordt deze persoon zwaar gestraft en laat hem zijn verdere leven maar te voet gaan. Veel sterkte aan de baasjes van het arme dier.
Mark (12-6-2011 om 23:37)
Stomme donder!!,...sterkte voor de baasjes van de jack,..
Marco (12-6-2011 om 23:35)
Dat soort lui moet NOOIT meer zijn/haar rijbewijs terug krijgen wat het ook heeft dood gereden, al moeten ze vanuit Zeeland naar Groningen naar waar dan ook voor werk, dan gaan ze maar met de trein. De volgendekeer hoop ik dat hij zich kapot zuip....(en plaats deze bericht gewoon aub).
Suzan (12-6-2011 om 23:22)
De kl.....k...! Opsluiten. Ik hoop dat hij een flinke kater heeft. En als ie in Westkapelle woont.....dan is het een kleine wereld ee :)
Cookie-instellingen beheren