Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (12) aangereden door brommer

Toegevoegd: 15-06-2011, 14.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
LEWEDORP - De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat dinsdag rond 15.00 uur plaatsvond dinsdag op de Postweg in Lewedorp.

Een 12-jarig meisje uit de gemeente Borsele fietste rond 15.00 uur met een aantal andere fietsers over de Postweg in Lewedorp. Het betreft het gedeelte net voor het viaduct over de snelweg.
 
Een bromfietser op een zwarte bromfiets wilde de fietsers passeren en raakte met zijn stuur het stuur van de fiets van het meisje. Haar stuur sloeg dubbel en zij sloeg vervolgens over de kop met als gevolg een zwaar gekneusde pols. De bestuurder van de bromfiets keek nog achterom en reed daarna door zonder zijn identiteit bekend te maken.
 
Volgens een getuige zou de bromfietser enige tijd later nogmaals teruggekomen zijn naar de plaats van het ongeval. De politie vraagt de bromfietser zich te melden en te bellen naar 0900-8844. Ook eventuele andere getuigen kunnen naar bovengenoemd nummer bellen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Colr (15-6-2011 om 22:08)
Kritiek opde politie van fredje is niet terecht. Ouders waar zijn jullie nu??? je ziet de jeugd, dan hou je er toch rekening mee. Vergeten zelf jong te zijn geweest.??
Fred (15-6-2011 om 21:19)
Waar is die politie om deze jongeren op hun fouten te wijzen? Ja grote controlers om burgers centen uit hun zak te kloppen. Maar de verkeersveiligheid verhogen om dit soort snotneuzen aan te pakken zie je ze niet......
Em (15-6-2011 om 20:18)
Ik was er niet bij,maar even een vraagje: Hoe was het gedrag van deze groep fietsters? Het gebeurt regelmatig dat groepen een dusdanig gedrag hebben dat er niemand langs kan en dit ook bewust zo houden. Dan hebben ze dat nu bij de verkeerde uitgeprobeerd?? Misschien leren ze er dan ook iets van??
Fred (15-6-2011 om 19:36)
Moest er ooit van komen, de scholieren rijden drie of vier dik over de weg. Plaats maken voor andere weggebruikers ho maar. Ja een grote mond kun je krijgen als je langs wilt. Natuurlijk doorrijden na een ongeval is natuurlijk ook te gek voor woorden
Darkeye (15-6-2011 om 15:32)
Ik ken het... een groepje meisjes die met z'n alle naast elkaar willen rijden en er vervolgens niemand langs kan! Het is fout van de bromfietser om door te rijden, maar op den duur ben je het zo beu dat je elke keer maar moet wachten tot je er langs kan. En dan gebeuren deze dingen!
Cookie-instellingen beheren