Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Baldadige jongens opgepakt

Toegevoegd: 16-06-2011, 12.34 uur
Door: Roland de Jong

HULST - In de nacht van woensdag op donderdag heeft de Zeeuwse politie omstreeks 00.30 uur vier jongens aangehouden die zich schuldig maakten aan baldadig gedrag.

De agenten betrapten de vier op heterdaad toen ze een fiets op een bushokje aan het gooien waren in de Zandstraat in Hulst. De jongens, drie van 16 uit de gemeente Hulst en één van 15 uit de gemeente Terneuzen, zijn aangehouden en op het politiebureau verhoord.


Zij kregen een bekeuring voor baldadigheid en een doorverwijzing naar HALT. Alle jongens werden opgehaald door hun gewaarschuwde ouders.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jojo (16-6-2011 om 15:48)
Wat een geweldig realistische opmerking van de heer Luteyn. Hij weet helemaal niets van de situatie! De leeftijden van de jongens kloppen niet en bovendien was er geen sprake van heterdaad. Misschien volgende keer even nadenken voor het maken van zulke opmerkingen.
Bram Luteyn (16-6-2011 om 13:52)
Wat hebben gasten van die leeftijd om drie uur s nachts nog op straat te zoeken. De opvoeding door hun ouders heeft hier ook wel wat tekort geschoten.Goed werk van de politie trouwens.En nu maar de vernieling betalen.Of anders hun ouders voor straf aan gebrek aan opvoeding.
Cookie-instellingen beheren