Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (13) gewond na botsing met auto

Toegevoegd: 20-06-2011, 09.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
KOUDEKERKE - Rond 20.15 uur reed een 33-jarige Vlissinger over de Koksweg in Koudekerke. De man reed in zijn auto in de richting van de Zwaanweg.

Een meisje van 13 jaar oud fietste vanaf de Verbrande Hofweg de kruising over en verleende geen voorrang aan de Vlissinger. Hierop kwamen beiden met elkaar in botsing.


Het meisje is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Op dit moment is het letsel nog niet bekend, evenals de exacte personalia.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miep (20-6-2011 om 12:51)
Het is inderdaad zo dat de fietsers in die leeftijscattegorie nogal eens voorrang nemen zonder dat te hebben. Gebeurd mij ook bijna dagelijks, maar je weet dat dit kan gebeuren en dus snelheid een beetje aanpassen en inderdaad verder kijken als de ruitenwissers : )
Mar (20-6-2011 om 12:07)
@ Zeeuw: Ben het niet helemaal met je eens. Geven en nemen, oké, maar als je als automobilist maar moet stoppen terwijl je voorrang hebt, is de omgekeerde wereld. Houd je aan de regels; dan komt het vast goed.
CRB (20-6-2011 om 11:59)
En daar bovenop komt nog....het zijn KINDEREN. En kinderen zijn nog altijd impulsief en onoplettend (ja ook als ze 13 zijn) dus je moet eigenlijk in het verkeer als volwassene altijd extra opletten in het geval van kinderen....
Philip (20-6-2011 om 11:34)
Ik vind dat jullie allebei een beetje een voorbarige conclusie trekken, je weet helemaal niet hoe of wat er precies gebeurd is en toch trekken jullie allebei een conclusie. hoop dat het goed gaat met het slachtoffertje, die auto word weer wel gemaakt
Verkeers drempel (20-6-2011 om 10:49)
@ zeeuw, verkeersinzicht betekend juist helemaal niet dat je al gaat afremmen omdat je voorrang hebt, daarmee geef je alleen maar de verkeerde signalen af, zoals fietsers die gaan denken dat auto's wel zullen afremmen. nee, gewoon aan de regels houden, die zijn daar speciaal voor gemaakt !!
Zeeuw (20-6-2011 om 10:21)
@peter, Je reactie is een beetje krom. Het verkeer is geven en nemen. Als de automobilist zijn gaspedaal een beetje loslaat afremd is er geen probleem. Dit is een kwestie van verkeersinzicht, maar er zijn automobilisten die hebben een inzicht tot aan de ruitenwisser en daar houdt heb op.
Cookie-instellingen beheren