Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Buit bij inbraken in Zeeland

Toegevoegd: 24-06-2011, 21.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Vrijdag werd er op diverse locaties in Zeeland ingebroken. Onbekenden sloegen hun slag onder andere in Middelburg en Groede.

Tussen 01.00 en 15.00 uur werd ingebroken in een horecabedrijf aan de Vlasmarkt in Middelburg. Men kwam de zaak binnen door het vernielen van een deur. Er werd meer dan honderd euro gestolen. Ook werden enkele tientallen blikjes frisdrank en bier weggenomen.


Tussen 11.00 en 12.10 uur werd ingebroken in een woning in de Voorstraat in Groede. Men is de woning binnengekomen door een deur open te breken. In de woning werden enkele kamers doorzocht. De bewoners missen een bedrag van enkele honderden euro's, een iPod en een afstandsbediening voor de televisie.

Tussen 02.00 en 15.00 uur werd ingebroken in een woning in de Prins Mauritsstraat in Middelburg. De bewoner miste uit zijn portemonnee enkele tientallen euro's en zag toen dat de voordeur op een kier stond. Deze was wel dicht geweest maar niet op het nachtslot.

Zie ook:
- 24/06/2011: Diverse diefstallen in Zeeland


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ cynthia (25-6-2011 om 15:51)
Zo zo, sherlock holmes, ik zie dat jij de schuldigen al hebt gevonden.
Romano (25-6-2011 om 15:19)
@Cynthia Sorry hoor maar zulke conclusies trekken is waardeloos daar is een politie voor.
Cynthia (25-6-2011 om 11:50)
Typisch dat sinds de bouwkeet in de Pr. Mauritsstraat staat, er al 2x ingebroken is in de straat. De bouwvakkers hebben ideaal zich op wie er wanneer en voor hoe lang weg is en hebben, mede met hun gereedschap, dé ideale gelegenheid. Fijn hoor, die renovatie!
Cookie-instellingen beheren