Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hond achtergelaten in snikhete auto

Toegevoegd: 28-06-2011, 20.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUIS - Een 58-jarige Duitse vrouw heeft vanmorgen rond half elf haar hond achtergelaten in de auto op een parkeerplaats aan de Sint Annastraat in Sluis.

De vrouw uit Gummersbach had de ramen enkele centimeters opengelaten, maar de hond verkeerde in zodanige ademnood dat de politie hem rond half twaalf uit de auto heeft gehaald.


De hond heeft gelijk water gekregen en maakt het nu weer goed. Zijn bazin kreeg een boete van tweehonderd euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (30-6-2011 om 11:27)
Al deze soort mensen die zo met dieren om gaan zelf een uurtje of 3 in een warme auto laten zitten terwijl het buiten 30 graden is. Wedden dat ze dan de volgende keer een beetje nadenken. En de boetes moeten ze ook verhogen bij dit soort mensen minimaal 1000 euro.
Andrea (29-6-2011 om 23:28)
Arm beesie, jammer dat er altijd mensen zullen blijven die niet goed met dieren om kunnen/willen gaan....
Janneke (29-6-2011 om 21:58)
En nu maar hopen dat de Duitse dame Nederlands begrijpt en leest, en ja.......de boete is veel te laag.
Jacq (29-6-2011 om 21:52)
Deze vrouw is duidelijk geen hond waard! laten ze haar zelf eens een uurtje of wat in een snik hete auto zitten.
HKO (29-6-2011 om 21:34)
Gelukkig ben ik deze vrouw niet tegengekomen. En een boete van Euro 200,--, het is een lachtertje; in Duitsland zijn de straffen wel zwaarder. Dit soort mensen is het niet waard om een hond te hebben. Ik hoop dat het beest of beestje een lieve baas en bazin krijgt en niet bij deze mevrouw..
Henria (29-6-2011 om 20:31)
Wat vreselijk dat er nog steeds mensen zijn die niet weten hoe ze voor hun dier moeten zorgen, hoe vaak gaat het nog gebeuren, dat iemand zijn hond achter laat in een snikhete auto. Mensen voorkom dierenleed, dat is er al genoeg.
Cookie-instellingen beheren