Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 19 km

Politie pakt verkeerde verdachten op

Toegevoegd: 04-07-2011, 15.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Bij een tankstation aan de Kennedylaan in Terneuzen zijn maandagmorgen door een arrestatie-eenheid twee verdachten aangehouden. Het bleek later niet op de juiste verdachten te gaan.

Eén van de mannen kocht een pakje sigaretten. Hij en een andere man, die in de auto zat te wachten, werden ter plaatse in de boeien geslagen door agenten in burger. De identiteit van de mannen werd gecheckt omdat politie hen verdacht van een misdrijf.


Toen bleek dat het om twee andere mannen ging, mochten de twee hun weg weer vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (4-7-2011 om 16:15)
Wat een blunder
Mic (4-7-2011 om 16:03)
Best lullig,doe dan eerst je huiswerk voor je iemand aanhoud die je zoekt!
Anoniem (4-7-2011 om 16:02)
We kennen de kunsten van de politie ondertussen wel al he.....
Erik (4-7-2011 om 15:53)
Whoops...foutje, bedankt!!!
Jeroen (4-7-2011 om 15:51)
Het zal je maar overkomen, een blunder van de 1e orde van de Politie. Excuses van de betrokken agenten en een bloemetje voor de schrik lijkt mij zeer op de plaats. Zou mezelf juridisch laten adviseren voor een eventuele schade vergoeding.
TERNEUZENAAR (4-7-2011 om 15:49)
Kan gebeuren, ofwel: waar gehakt wordt, vallen spaanders. En nou alsjeblieft niet allemaal over de politie heenvallen, want die zullen best wel een reden hebben gehad voor hun actie. Volgende keer beter, jongens (en meisjes natuurlijk).
Cookie-instellingen beheren