Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 32 km

Automobiliste botst tegen boom

Toegevoegd: 07-07-2011, 17.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOEDEKENSKERKE - Donderdagochtend om ongeveer 08.30 uur is een aanrijding gebeurd op de 's-Gravenpolderseweg in Hoedekenskerke.
 
Een 24-jarige automobiliste uit de gemeente Borssele reed over voornoemde weg. Zij zag ineens dat er een vuilniswagen gedeeltelijk op haar weghelft stond. De vrouw week uit, maar kwam hierdoor in de berm met haar auto. Ze schoof door en kwam tot stilstand tegen een boom.


De automobilist die achter haar reed (de 25-jarige echtgenoot van het slachtoffer) heeft snel 112 gebeld, zodat alle hulpdiensten snel in actie konden komen. De vrouw is ter plekke onderzocht door de ambulance, zij klaagde over pijn in haar borst en hoofd. De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
 
De bestuurder van de vuilniswagen, een 59-jarige man uit de gemeente Borssele, is door agenten van de Zeeuwse politie gehoord. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Saja (8-7-2011 om 21:51)
Voor de duidelijkheid de vrachtwagen nam voorrang dus stond al op haar weghelft en probeerde zij uit te wijken helaas tegen een boom. Ze is absoluut geen hard rijder. Het is ook een rot weg met al die zijwegen
Mar (8-7-2011 om 20:16)
@die ene Mar: wat doet een vuilniswagen nou aan de kant van de weg? Picknicken? Er staat toch in de tekst: Zij zag ineens...., als je op let en vooruit kijkt, zie je dingen vantevoren en niet ineens....
Mar (8-7-2011 om 12:04)
@ andere Mar: En waar maak jij uit op dat de vuilnswagen aan het werk was???? Hij krijgt niet voor niets een proces-verbaal, toch? Beetje voorbarig hoor, die conclusies!
QuasiMoto (8-7-2011 om 00:08)
Tienduizenden mensen rijden zonder brokken te maken over de Zeeuwse wegen. Een handvol knalt tegen een boom. Waar ligt dat aan? Plotseling overstekende bomen? Gewoon opletten, snelheid aanpassen en niet bellen, sms-en en meer van die onzin tijdens het rijden! Scheelt een hoop ellende.
@ (7-7-2011 om 21:43)
Ach Mar en Jeroen. Wanneer zo iemand een PV krijgt, wéét je dus dat hij iets deed dat niet mocht.Beetje kortdoordebocht reactie dus.Je weet toch wel dat feiten soms iets anders zijn dan de media vermeldt.De vuilnisman had haar misschien niet gezien en reed de weg op vanuit een andere weg ?
Jeroen (7-7-2011 om 20:26)
Logies dat een vuilniswagen aan de zijkant van de weg staat, ze moeten toch het vuilnis ophalen.
Cookie-instellingen beheren