Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobiliste botst tegen boom

Toegevoegd: 07-07-2011, 17.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOEDEKENSKERKE - Donderdagochtend om ongeveer 08.30 uur is een aanrijding gebeurd op de 's-Gravenpolderseweg in Hoedekenskerke.
 
Een 24-jarige automobiliste uit de gemeente Borssele reed over voornoemde weg. Zij zag ineens dat er een vuilniswagen gedeeltelijk op haar weghelft stond. De vrouw week uit, maar kwam hierdoor in de berm met haar auto. Ze schoof door en kwam tot stilstand tegen een boom.


De automobilist die achter haar reed (de 25-jarige echtgenoot van het slachtoffer) heeft snel 112 gebeld, zodat alle hulpdiensten snel in actie konden komen. De vrouw is ter plekke onderzocht door de ambulance, zij klaagde over pijn in haar borst en hoofd. De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
 
De bestuurder van de vuilniswagen, een 59-jarige man uit de gemeente Borssele, is door agenten van de Zeeuwse politie gehoord. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (7-7-2011 om 20:04)
Waarom wordt er nou tegen de chauffeur een proces erbaal opgemaakt? Die man is daar aan het werk, je kan een vuilniswagen toch niet in een parkeervak neer zetten? Zelf denk ik dat de mevrouw niet heeft opgelet (zie tekst: ze zag ineens...) en dus te laat in de gaten had dat die wagen daar stond.
Arie (7-7-2011 om 19:28)
Gelukkig dat de vrouw niet ernstiger gewond is geraakt, maar wat raken er veel mensen te laatste tijd tegen een boom zeg. De Zeeuwse wegen zijn echt wel gevaarlijk, wat gaat de provincie daar aan doen vraag ik me af.. Het CDA adverteerde met 'veilige wegen' in verkiezingstijd, ik ben benieuwd!
Cookie-instellingen beheren