Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tachtigers aangehouden voor diefstal

Toegevoegd: 25-07-2011, 21.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Op de Egelantiersdijk in Axel werden maandag rond 15.00 uur drie personen, een 81-jarige man en een even oude vrouw uit Terneuzen en een 45-jarige man uit Axel aangehouden.

De twee tachtigers hadden op een stuk land van de 45-jarige man wortelen weggenomen en fietsten snel weg toen de 45-jarige eigenaar er aan kwam. Tussen beide mannen ontstond een handgemeen waarbij de 81-jarige man een schaafwond op zijn wang opliep.


De vrouw werd door de 45-jarige man verhinderd om weg te fietsen. De man en de vrouw werden aangehouden wegens stroperij, de 45-jarige man, die aangifte deed van diefstal, werd aangehouden wegens mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A3 (26-7-2011 om 16:22)
Tachtigers aangehouden voor diefstal de 45-jarige man, die aangifte deed van diefstal, werd aangehouden wegens mishandeling. jammer dat hij ze niet in het ziekenhuis heefd geslogen.je moet met je poten van andermans spullen afblijven.
Tjaaa (26-7-2011 om 15:51)
En dan zeggen de ouderen dat de jeugd onbeschoft gedrag vertonen.Het is heel erg dat deze mensen "stelen"als ze het misschien aan de boer gevraagd hadden dan had deze man misschien heel anders gereageerd.Dan hadden ze misschien wel een bosje wortelen meegekregen en dan was dit allemaal niet gebeurd.
Marleko (26-7-2011 om 15:05)
Wie heeft hier nu geoogst? Ons aller trage held ging er ras mee heen! Beste wortelteler: zie dit als een compliment voor uw noeste arbeid en denk de volgende keer: op mijn veld zo vol van wortelen mis ik één, twee wortelen niet!
Marco (26-7-2011 om 13:31)
Kijk, dat bedoel ik nou. Je mag niks meer om je zelf of voor je goederen verdedigen, gelijk maar opgepakt voor mishandeling, het was maar een schaafwondje man, kom op, doe niet niet zo moeilijk.
Jan (26-7-2011 om 13:26)
Wel dit zal alleen maar meer voorkomen het is niet goed te praten maar zolang wij maar meer belastingen mogen betalen en de regeering het maar blijft weggeven gaat het alleen maar rotter in NL en wij maar meer bezuinigen EN NU ZIET MEN HET OOK DE OUDEREN GAAN JATTEN EN NIET ALLEEN DE JONGEREN
Frans V (26-7-2011 om 13:23)
Belachelijk om aan te houden voor mishandeling Moeten met hun poten van andermans spullen afblijven .
Cookie-instellingen beheren