Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 103 km

Tachtigers aangehouden voor diefstal

Toegevoegd: 25-07-2011, 21.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Op de Egelantiersdijk in Axel werden maandag rond 15.00 uur drie personen, een 81-jarige man en een even oude vrouw uit Terneuzen en een 45-jarige man uit Axel aangehouden.

De twee tachtigers hadden op een stuk land van de 45-jarige man wortelen weggenomen en fietsten snel weg toen de 45-jarige eigenaar er aan kwam. Tussen beide mannen ontstond een handgemeen waarbij de 81-jarige man een schaafwond op zijn wang opliep.


De vrouw werd door de 45-jarige man verhinderd om weg te fietsen. De man en de vrouw werden aangehouden wegens stroperij, de 45-jarige man, die aangifte deed van diefstal, werd aangehouden wegens mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johanna (26-7-2011 om 08:10)
Uiteraard is dit niet goed te praten, maar ik ben het wel met het bericht van "Zeeuwse" eens. Van een AOW kan met niet rond komen, tenzij je niet meer eet, drinkt, kleding koopt, auto rijdt en nergens naar toegaat etc. Ik las laatst dat er opvallend veel ouderen stelen en dat is niet voor niets.
Cra1 (26-7-2011 om 08:01)
Haha, 80plussers, Ze zullen wel; hard fietsen zeg, Maar jong of oud. Jatten mag gewoon niet.
Wes (26-7-2011 om 04:39)
Is inderdaad zielig dat dit gebeurt. de prijzen stijgen, de lonen dalen,griekenland wordt geholpen. Nederland zou beter eens het belastinggeld aan het nederlandse volk kunnen besteden en niet aan het buitenland. In Nederland is armoede genoeg laten ze dat eerst maar eens oplossen.
Flauwekul (26-7-2011 om 01:32)
Hallo wat maakt het niet uit als je 4 van de 2000 wortels mist? ik ken genoeg mensen die wel een stoppen voor rooie bessen m bramen, appels, peren
Renata Hay (26-7-2011 om 00:33)
Hoge leeftijd is geen excuus om je het bezit van een ander toe te eigenen. Aow is geen vetpot maar dit lijkt me eerder een kwestie van mentaliteit. Als ze zich dan verzetten als ze staande gehouden worden heeft de eigenaar mishandeling aan zijn broek. Dan kan de politie dus wel in aktie komen...vreemd. Wie weet hoe vaak er bij die man al wortelen werden gepikt. Hopelijk worden de "boosdoeners" gestraft.
Ria (25-7-2011 om 23:45)
Wat nou? Mag men in Nederland je eigen wortels niet verdedigen? Te gek voor woorden! Alles mag tegenwoordig en als je je bezit verdedigd krijg je gewoon het stempel "Mishandeling". Hij had harder moeten slaan.......80 notabene en nog niets geleerd!!
Cookie-instellingen beheren