Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Tachtigers aangehouden voor diefstal

Toegevoegd: 25-07-2011, 21.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Op de Egelantiersdijk in Axel werden maandag rond 15.00 uur drie personen, een 81-jarige man en een even oude vrouw uit Terneuzen en een 45-jarige man uit Axel aangehouden.

De twee tachtigers hadden op een stuk land van de 45-jarige man wortelen weggenomen en fietsten snel weg toen de 45-jarige eigenaar er aan kwam. Tussen beide mannen ontstond een handgemeen waarbij de 81-jarige man een schaafwond op zijn wang opliep.


De vrouw werd door de 45-jarige man verhinderd om weg te fietsen. De man en de vrouw werden aangehouden wegens stroperij, de 45-jarige man, die aangifte deed van diefstal, werd aangehouden wegens mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (25-7-2011 om 23:24)
Nederland weer op zijn best hier in Axel haha lachwekkend gewoon dat 80 jarigen wortels stelen en dat de boer nog word aangehouden voor mishandeling ook. Nooit zelf aangifte doen van diefstal zie je wel want je word zelf gestrafd omdat je verhinderd dat de dief wegrijd gewoon zelf oplossen dus.
Ook zeeuwse (25-7-2011 om 23:01)
Helemaal mee eens zeeuwse waarom word er niet verder gekeken dan het stelen op zich? WAAROM moeten mensen van die leeftijd wortelen stelen Ze waren niet uit op rijkdom, maar eten. Ik had ze die wortels zo gegeven. met aardappelen. We moeten elkaar eens wat meer helpen, kan me hier zo boos om maken
Mieke (25-7-2011 om 22:39)
Ach ja.... ik weet dat het eigenlijk niet mag, maar kom op maak je niet druk om een paar wortels, er gebeuren ergere dingen in de wereld, kijk maar naar Oslo, dan zeur je toch niet om een paar wortels.
B (25-7-2011 om 22:38)
Fietsten snel weg? 81-jarigen? Zeker nieuwe opnames voor Benidorm Bastards aan het maken! Wel triest dat 81-jarigen het dievenpad op moeten voor eten!
Vittabella (25-7-2011 om 22:08)
Laat die oude mensen toch een paar wortelen meenemen zeg!!! Jeetje die oude man heeft zijn verse worteltjes en zag daar waarschijnlijk geen kwaad in en dan word die nog mishandeld ook dat vind ik respectloos naar oudere mensen toe!
Je zus (25-7-2011 om 22:01)
Fietsten ze zo hard omdat ze elke dag een gezonde portie groente eten of reden ze op een elektrische fiets?
Cookie-instellingen beheren