Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Agente flink mishandeld Goes

Toegevoegd: 31-07-2011, 21.05 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de Oostwal in Goes is zondag rond 00.30 uur een 39-jarige politiebiker gewond geraakt. De agente werd flink mishandeld.


Bikers zagen rond half één 's nachts een motorfiets het parkje aan de Oostwal, een voetgangersgebied, inrijden. Toen de 39-jarige agente de bestuurder hierop aan wilde spreken, probeerde deze haar aan te rijden. De agente kwam ten val en de man reed over haar fiets, daarna schopte en sloeg hij haar en ging er lopend vandoor.

Ter plaatse gekomen collega-agenten hielden om 01.30 uur een 25-jarige motorpassagiere uit de gemeente Borsele aan. Het parkje werd doorzocht, maar de bestuurder werd niet aangetroffen.

Een hondengeleider die met zijn diensthond ter plaatse kwam, vond de bestuurder. Het bleek te gaan om een 33-jarige man uit de gemeente Reimerswaal. Hij werd aangetroffen in de voortuin van woning aan de Oostwal, waar hij zich verstopte. De man werd om 01.10 uur aangehouden.

De motorfiets bleek op 5 juli jongstleden gestolen te zijn in Etten-Leur. De bestuurder en de passagiere beschikten beiden niet over een rijbewijs en verklaarden onder invloed van drugs te verkeren.

In de portemonnee van de man werd een een zakje met wit poeder aangetroffen, bij de vrouw een zakje wiet. Ze zijn allebei in verzekering gesteld en zitten in Torentijd. De agente liep een pijnlijke kaak, schouder en elleboog op, alsmede diverse kneuzingen en zwellingen. Haar horloge, bril, uniformbroek en fiets raakten beschadigd.

De zaak is nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Raar (31-7-2011 om 21:12)
Die gast is echt niet goed in zn bovenkamer..hopelijk wordt hij flink aangepakt voor deze poging tot doodslag. Mafkees.
Cookie-instellingen beheren