Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 144 km

Jongen schijnt met laserpen

Toegevoegd: 07-08-2011, 19.36 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een jongen aangehouden wegens het schijnen met een laserpen op mensen.

Zaterdag tussen 03.20 uur en 03.55 uur werd gesignaleerd dat er mensen en gebouwen op het Bellamypark in Vlissingen met een laserpen beschenen werden. De politie heeft hierop een 17-jarige Vlissinger opgepakt.


De jongen heeft afstand gedaan van de laserpen en is rond 05.15 uur weer heengezonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ricardo Burgemeester (8-8-2011 om 09:18)
Tjonge wat zijn mensen toch triest. Janken om een roodlaserlampje waar gaat het toch heen inbraken en agressie doen ze niks aan. Maar een mannetje met laser wel? Echt vlissinge. En politie klagen als ze weer eens klappen krijgen. Vind niet gek met zulke kansloze arestaties. En burgertje pesten.
Lazer show (8-8-2011 om 08:56)
Maakt niet uit, elke lazerpen is veboden in nederland. juist ondat je van die ettertjes hebt die er mee moeten gaan klieren. en @ vlissinger, u bedoeld vast 5 mili Watt... en dat kan al schade veroorzaken bij uw kat die andere ogen heeft als mensen.
Loes (8-8-2011 om 07:52)
Of die nou klein of groot, dat soort dingen is toch al slecht voor je ogen,en terecht dat ie in beslag is genomen,geen gedonder.
Meisje (7-8-2011 om 23:01)
Nou herbben ze die man die vanaf zijn balkon naar beneden zat te etteren met een laserpen (eerst een groene en later een rode) ook opgepakt! Wat een flauwrik! Een man van middelbare leeftijd en dan zulke speeltjes nodig hebben voor je vermaak tijdens de nachtmarkt!!!
Vlissinger (7-8-2011 om 22:15)
Ligt er echt aan wat voor laserpen het is, als het zo`n kleintje is dan kan het niet veel kwaad. Ik heb er zelf ook 1 als speelgoed voor de kat, heb er vaak genoeg zelf in gekeken maar die doet echt niks. is maar 5w
Richard (7-8-2011 om 21:07)
Hopelijk heeft er niemand in die straal gekeken... heel kinderachtig gedrag trouwens maar het schijnt meer voor te komen; bij voetbalwedstrijden en soms ook zelfs bij vliegvelden om de vliegeniers te verblinden! Toch maar een taakstraf bij bijv. een instituut voor blinden/slechtzienden?
Cookie-instellingen beheren