Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 91 km

Vader en zoon ten einde raad

Toegevoegd: 11-08-2011, 10.36 uur
Door: CTV Zeeland
MIDDELBURG - De veertienjarige jongen die in mei enkele schoolgenoten heeft gestoken met een stanleymes blijft voorlopig vastzitten.


Dit tot grote ergernis van zijn vader. Hij zegt net als zijn zoon Dylan ten einde raad te zijn en verwijt justitie traagheid in de afwikkeling van de zaak.

Justitie zegt meer tijd nodig te hebben om de psychologische rapporten te bestuderen en heeft daarom het voorarrest van de jongen met 30 dagen verlengd.

De jongen stak eind mei in Terneuzen na een ruzie met enkele klasgenoten met een stanleymes op een school in Terneuzen.

Zie ook:
- Jongen gestoken met stanleymes (30-05-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (13-8-2011 om 00:27)
@ paul en stefan: jullie weten echt niet wat jullie zeggen, kan wel zien dat jullie nooooit gepest zijn. Pesters kunnen heel ver gaan en dan op een gegeven moment knapt er iets bij ieman die gepest word. Denk daar eens bij na.
Judy (13-8-2011 om 00:17)
@Marian: het slachtoffer moet weggestopt worden? Wil je er een schouderklopje bij voor de dader? Dame, wat een domme reactie. Wees blij dat die jongen niet is doodgestoken en dat zijn verwondingen meevielen. Hoe durf je een dergelijke daad goed te praten, schaam je! Hopelijk ben jij geen opvoeder!
Ikkuh (12-8-2011 om 22:50)
Alles wat er hier geschreven word, lezen de slachtoffers en iedereen eromheen ook. Sommige dingen kwetsen deze personen vast! Denk na, en zeg niet zomaar iets, als je het hele verhaal niet weet.
Paul (12-8-2011 om 21:05)
Groot gelijk Stefan,wil je laten zien dat je een vent bent,nou dit is je kans hoor. Niet piepen maar brommen met dat tuig.
Cindy (12-8-2011 om 19:37)
@Kim:Je kan wel zeggen dat de vader naar school had kunnen stappen om dit te regelen maar ik spreek uit ervaring dat die er niets aan doen,in je gezicht schijnheilig zeggen dat ze daar onmiddelijk wat aan zullen doen en achteraf mijn kind straf geven omdat ik ben komen klagen.
D. (12-8-2011 om 17:39)
Dit lijkt me eerder een gevalletje "kat in het nauw maakt rare sprongen" Met 14 jaar oud sta je middenin sociale en emotionele ontwikkeling. 14 jaar is een puber. Deze jongen wordt hier op de site behandeld alsof hij een volwassene is, die met voorbedachte rade een moord heeft begaan. Iemand geniepig tot waanzin treiteren is gemakkelijker dan velen denken. Geweld is uit den boze, maar geweld is niet alleen maar fysiek, psychologisch geweld kan zware gevolgen hebben.
Cookie-instellingen beheren