Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens overval aangehouden

Toegevoegd: 22-08-2011, 16.36 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft twee jongens opgepakt voor de overval op de tabakszaak aan de Voorstad in Goes zijn aangehouden.

De verdachten zijn jongens van 15 en 16 jaar oud. Ze zijn beide afkomstig uit de gemeente Noord-Beveland. De politie is de twee op het spoor gekomen door de goede verklaringen van getuigen die zich hebben gemeld naar aanleiding van alle media-aandacht en het passantenonderzoek.


Uit de 19 verklaringen die zijn opgenomen, kwamen de twee namen van de verdachten naar voren. Op de daardoor bekend geworden feiten is de politie vervolgens verder gaan rechercheren met als resultaat de beide aanhoudingen.

De 15-jarige verdachte is zondagavond omstreeks 17.30 uur door zijn familie aan de Zeeuwse politie overgedragen en de 16-jarige jongen is, in de woning waar hij verbleef, aangehouden door agenten van de Zeeuwse politie. Dit vond op maandagmorgen omstreeks 06.30 uur plaats.

Allebei de jongens zitten nu in een politiecel in Torentijd. Ze worden nu verder door rechercheurs gehoord. Een klein gedeelte van de buit is teruggevonden bij de verdachten. Beide jongens hebben inmiddels een bekentenis afgelegd.

Zie ook:
- 19/08/2011: Signalement overvallers Goes vrijgegeven
- 18/08/2011: Passantenoverzoek na overval Goes
- 17/08/2011: Jongens plegen overval in Goes


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (22-8-2011 om 19:41)
Mooi opsluiten die mannetjes als je op die leeftijd al geen enkel respect meer heb voor oudere mensen die heel hun leven hard werken voor hun centjes en het sociale kontact en zelfs geweld er tegen gebruik een straf tbs met dwang verpleging nooit meer los laten ze moeten zich doodschamen
Marga (22-8-2011 om 19:20)
Goed gedaan familie, ik zou het zelfde gedaan hebben. Misschien nu nog een goed mens van te maken. En ook fijn dat nummer 2 bij zijn kladden is gepakt. Het is niet niks wat ze gedaan hebben. 2 Kinderen die hun leven nog moet beginnen en dan al in staat mensen te beroven. Het zal je kind maar zijn!
Wil ook wat zeggen (22-8-2011 om 19:00)
Mooi,mooi,mooi,en nu als volwassenen berechten en in een oranje overal in geheel noord en zuid beveland laten zien wie het waren. Werkt in Engeland perfect.
Jeroen (22-8-2011 om 18:05)
Dat is goed nieuws. Laat deze junior criminelen voor straf maar eens een jaar werken in een bejaarden tehuis. Doen ze in ieder geval ervaring op in het kader "hoe om te gaan met bejaarden" en hoe deze te respecteren. Dit stuk was helaas niet aanwezig in de opvoeding.
W (22-8-2011 om 17:49)
Goed werk van de politie!!! Nu afwachten of de rechter ook goed werk levert.........
Jaap (22-8-2011 om 17:32)
Deze gasten lijken nu al totaal kansloos om in onze maatschappij normaal te gaan funktioneren. We kunnen daar nu wel een heel arsenaal academici op los laten maar "ouderwetse" methoden werken vaak beter. In deze tijd van bezuinigen kies ik daar dan maar voor.
Cookie-instellingen beheren