Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Arrestatie op AZC Middelburg

Toegevoegd: 24-08-2011, 22.52 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op het Asielzoekerscentrum (AZC) in Middelburg is vanmiddag een 27-jarige bewoner opgepakt.


Volgens de politie vond de arrestatie rond 14.00 uur plaats op het complex aan de Stromenweg. Diverse eenheden gingen met spoed ter plekke na de melding. De man wordt ervan verdacht een medewerker van het AZC te hebben bedreigd.

Tussen beiden was een woordenwisseling ontstaan over het verblijf van de 27-jarige man.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (25-8-2011 om 14:26)
De beste man bedreigde een medewerker van het AZC. Dus is hij sowieso een stap te ver gegaan. De veroorzaker van de woordenwisseling staat hier m.i. los van. Daarbij, als je te gast ben hoor je je wat mij betreft toch wat gereserveerd op te stellen als je hoopt op een succesvol vervolg...
??? (25-8-2011 om 11:38)
??? en wie zegt dat de asielzoeker de aanstichter van de ruzie is ??? Daar zou je alleen vermoedens over kunnen hebben................ Justitie zoekt de rest wel uit en een passende maatregel nemen. Denkt u ook niet, Staffie en W ??? Ennuh... zeker ik heb ook vermoedens..............
Anoniem (25-8-2011 om 10:51)
@w en A staffie dus jullie weten ook precies wat er gebeurt is en waarom de woordenwisseling plaatsvond.Omdat het hierboven niet beschreven staat hoor ik het graag.Vind het erg kortzichtig om gelijk te zeggen heeft bewezen een aanpassingsprobleem te hebben.
Staffie (25-8-2011 om 06:54)
Bij deze heeft hij bewezen een aanpassingsprobleem te hebben, enkeltje thuisland lijkt mij het beste..
W (24-8-2011 om 23:21)
Als je in een land te gast bent: gedraag je daar dan ook naar!!!!
Cookie-instellingen beheren