Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie na doorrijding Middelburg

Toegevoegd: 26-08-2011, 17.34 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Donderdagavond rond 19.25 uur vond er op de Fazantenhof in Middelburg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een scooter. Na de aanrijding reed de bestuurder van de personenauto door.

De 17-jarige bestuurster van de scooter uit Oost-Souburg reed over het parkeerterrein van de Albert Heijn aan de Veersche Poort komende uit de richting van de Scholeksterstraat. Een automobilist, die achteruit een parkeervak uitreed, verleende het meisje geen voorrang waardoor een aanrijding ontstond.


Het meisje kwam ten val en schaafde haar knie. De automobilist reed na de aanrijding door. Een getuige die dit probeerde te voorkomen moest wegspringen om niet door de auto te worden aangereden.

In verband met de zaak is rond 20.20 uur een 25-jarige man uit Middelburg in zijn woning aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Golf GTI (27-8-2011 om 09:13)
@ marina Ik weet niet onder welke steen jij vandaan bent gekropen? Volgens mij mag je van je 16e scooter rijden... En dan nog, waarom het meisje op de scooter de schuld geven, terwijl die gek in de auto er vol gas vandoor rijd en dan nog bijna een getuige aanrijd ook?? Aanpakken zulke lui!!!
Marjolein (27-8-2011 om 07:21)
@Marina,wat een onzin verhaal.Lezen is ook een vak,Ten eerste was het een meisje wat op de scooter reed en ten tweede hoef je echt geen 18 te zijn om scooter te rijden en ten derde was het meisje niet fout,er staat duidelijk dat de autobestuurder geen voorang gaf en hij reed nog door ook.
Susanne (27-8-2011 om 01:59)
@Marina Het gaat niet om een jongen, maar om een meisje. Vanaf de leeftijd van 16 jaar mag je een brommerrijbewijs halen en dus ook op een scooter rijden. Als de automobilist ervan overtuigd was dat niet hij, maar de scooterrijdster fout was, had hij toch gewoon kunnen stoppen?
Bas (27-8-2011 om 00:46)
@marina, je mag op je 16e al scooter rijden hoor. weet wat je zegt, eigenwijsje. en het is een meisje en geen jongen raar figuurtje dat je bent
Marina (26-8-2011 om 20:37)
Er zijn er zat op scooters die rakelings keihard rijden en door de bochten scheuren zonder op te letten! Als die jongen 17 is,komt hij zijn eigen tegen want pas met 18 jaar mag je scooter rijden! Maar wat geven hun erom?
Jezusfreak (26-8-2011 om 19:06)
Deze automobilist moet zich dood schamen en streng gestraft worden. Laat deze dame in ieder geval letselschade claimen en de eventuele schade aan de scooter ook op deze lafhartige man verhalen. Verder hoop ik dat de rechter weg weet met deze bruut. Het slachtoffer wens ik veel sterkte toe.
Cookie-instellingen beheren