Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Agenten bedreigd in Domburg

Toegevoegd: 30-08-2011, 15.10 uur
Door: Roland de Jong
DOMBURG - Twee agenten hebben aangifte gedaan van bedreiging. De twee werden belaagd door een 48-jarige man uit de gemeente Veere.
 
In de nacht van maandag op dinsdag reden de agenten over de Domburgseweg in Domburg. Rond 01.45 uur zagen zij een groepje fietsers rijden. Een gedeelte van die fietsers reed op het fietspad, maar er waren ook fietsers bij die de rijbaan (die dus niet bestemd is voor fietsers, maar voor auto's) gebruikten.


De agenten zetten hun auto neer en hebben de fietsers die op de rijbaan reden een bekeuring aangezegd. Op het moment dat de agenten in gesprek waren met de fietsers, kwamen er vanuit de richting Domburg een man en een vrouw aangefietst.

Ondanks het feit dat de politieauto heel duidelijk zichtbaar was, reed de fietsende man toch tegen de auto aan. Hij begon direct grof te schelden en rukte een portier van de auto open. De agenten, die buiten de auto doende waren, liepen hierop naar de man toe en wilden hem aanspreken op zijn gedrag.

De man, 48 jaar oud, afkomstig uit de gemeente Veere, ging hierop helemaal door het lint en uitte (doods)bedreigingen naar de twee agenten. Die hebben de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ook tijdens de rit naar het bureau bleef de man doorgaan met bedreigen van de agenten.
 
De twee agenten hebben aangifte gedaan van bedreiging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (30-8-2011 om 21:24)
Ach de heren zijn bang? Waar zijn de echte agenten? Wordt ook wel eens bedreigd en dan doet de politie niets. Is maar net hoe de politiepet staat. En uh, de agenten stonden volgens het verhaal wel in hun recht maar overdrijven is de politie niet vreemd hetgeen niet serieus meer over komt.
Goesenaar (30-8-2011 om 21:03)
Al 48 jaar en nog een kind.
Anne (30-8-2011 om 19:51)
Kort lontje heeft die man zeg, zeker last van een zomer depressie. 48 jaar en dan zo te keer gaan! Bah. Asociale reactie.
Condor (30-8-2011 om 19:11)
Goed zo fietsers bekeueren die op de rijbaan fietsen en je auto vervolgens daarop stilzetten... Of stond die op het fietspad omdat de fietser van de andere kant er niet doorkon? Maar evengoed Bravo! Stelletje.........
Jacq (30-8-2011 om 19:03)
Aanpakken die handel!
Marga (30-8-2011 om 19:03)
Wat een kort lontje. Hebben ze hem laten blazen? Abnormaal en a-sociaal gedrag voor een volwassen vent.
Cookie-instellingen beheren