Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers slaan slag in dorpen

Toegevoegd: 11-09-2011, 19.20 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar woninginbraken in Nieuwerkerk en Borssele.


In de nacht van vrijdag op zaterdag is in Nieuwerkerk ingebroken in twee woningen aan de Deltastraat en de Burgemeester Van Eetenstraat. De buit bestond o.a. uit geld en sieraden. Bij drie woningen aan de Hoge Kerkstraat, Molenstraat en de Wethouder van Klinkenstraat bleef het bij een inbraakpoging.

In Borssele zijn in de nacht van zaterdag op zondag 10 woninginbraken gepleegd. Het betreft woningen aan de Noordstraat, Plein, Westsingel, Noordsingel en Oostsingel. De buit bestond voornamelijk uit geld.

De politie is op zoek naar mensen die meer informatie kunnen geven over deze woninginbraken. Is u in de nacht van de inbraken of tijdens de dagen daarvoor iets opgevallen en heeft u nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Zoop (12-9-2011 om 12:26)
Staat er ergens te lezen dat de deur gewoon open stond?? Doe ff normaal zeg, net of mensen zelf schuldig zijn aan een inbraak bij hen thuis. Sterkte aan de gedupeerden!!!te hopen dat de dader(s) snel gepakt worden.
Diana (12-9-2011 om 12:11)
@ Zoop: Oordeel is niet zo! Of was u erbij? Toevallig ken ik een aantal mensen waar het gebeurd is en deze mensen sluiten atlijd alles goed af!!
Bewoonster (12-9-2011 om 11:13)
Een hele leuke reactie van Zoop, maar toevallig is hier alles hermetisch gesloten, en zijn ze toch binnen gekomen terwijl wij sliepen. Dus dat zegt ook niets. In de Hoge kerkstraat zijn ze wel binnen geweest, en was het geen poging aldus bericht.
Zoop (12-9-2011 om 09:40)
Ja het hele inbrekersgilde is ondertussen wel op de hoogte dat het op de dorpen een soort van open binnenloop supermarkt voor ze is. Maar laat vooral de achterdeur maar los, want dat moet kunnen op een dorp, toch ? u moet het zelf maar weten hoor. ik blijf niet waarschuwen.
Cookie-instellingen beheren