Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scholieren gecontroleerd Goes

Toegevoegd: 22-09-2011, 12.56 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In het verleden kwamen er bij Politie Zeeland regelmatig klachten binnen van scholieren en ouders van scholieren over overlast op fietsroutes van en naar scholen in Goes. Vandaag werd daarom gecontroleerd.

In navolging op de klachten houden bikers van de Zeeuwse politie regelmatig controles op de fietsroutes. Dat gebeurt het vaakst op de weg van 's-Gravenpolder naar Goes en de weg van Yerseke naar Goes.


Vanmorgen werd ook weer zo'n controle gehouden. Veel scholieren bleken met z'n drieën (of meer) naast elkaar te fietsen op een dusdanige manier dat er geen passeren meer mogelijk was. Hiervoor zijn diverse waarschuwingen uitgedeeld.

Ook werden er op de Patijnweg 23 bekeuringen uitgedeeld aan fietsers die het rode verkeerslicht negeerden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
LJN (22-9-2011 om 19:35)
Deze flauwekul zegt meer over de infrastructuur dan over de scholieren. Dit neemt natuurlijk niet weg dat iedereen zich aan de regels moet houden. Maar voorkom nu eens aals gemeente of provincie dat er geen fouten cq overtredeingen meer gemaakt kunnen worden. Of levert dat een begrotingstekort op?
Puk (22-9-2011 om 19:30)
Helaas... gistermiddag geen controleurs gezien. Drie fietsers naast elkaar op fietspad vanaf Goes en dan niet reageren op bellen. Enorm irritant en a-sociaal. Werd driftig en heb mezelf er langs geduwd, half door 't gras. tevens voor een oudere dame achter me.
Bromfietser (22-9-2011 om 17:42)
Nou als scholier met ze 3e neem je evenveel ruimte in als 2 oude mensen die niet naast elkaar durven te rijden en met dikke fietstassen kan ik ook nooit langs moet je op je brommer afremmen en op het laatste moment gaan ze aan de kant... als jezelf zou oud zou wezen had je het ook gedaan
Oh ja ! (22-9-2011 om 17:25)
Alsof de politie al niet altijd een onevenredig oogje toeknijpt voor deze groep. deze speldeprik op gloeiende plaat, een wassen neus, een zoethoudertje voor diegenen die geklaagd hebben dat ze van hun sokken zijn gereden, veranderen doet het he-le-maal NIETS.
Piet (22-9-2011 om 17:12)
@ piet, wat zegt u nu toch ! dan kan echt niet hoor ! ;) maar het is wel de keiharde waarheid ! :( maar goed dat de overheid een melkkoe maakt van deze veelplegers. wie weet, dringt dat wel door dat bord heen.
School (22-9-2011 om 15:42)
Wat denk je van de nehalenia school in de breeweg als ze uit school komen rijden ze 4 of 5 naast elkaar kijken je omver als je nietuitkijkt.en op stoepen rijden politie zie je er niet hoor en niemand die er wat van zegt.
Cookie-instellingen beheren