Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 41 km

Geld gepind met gestolen pas

Toegevoegd: 04-10-2011, 22.37 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Dinsdag tussen 13.30 en 14.00 uur werd in de Lange Geere in Middelburg de portemonnee gerold van een 40-jarige vrouw uit de gemeente Borsele.

De vrouw werd, kort nadat zij in een winkel met de pin betaald had, aangesproken door twee vrouwen. Daarna was haar portemonnee verdwenen en bleek er geld van haar rekening opgenomen te zijn.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mmsvv (4-10-2011 om 23:20)
Sorry hoor Jan, maar lees even. Ze hebben de pincode vast meegekeken toen ze aan t pinnen was! Iedereen heeft wel eens momenten dat je de samenleving teveel vertrouwd en dus te weinig je hand ervoor houdt! geen beschuldigingen maken als je t niet weet!!! daar hou ik niet van!!!
Jan (4-10-2011 om 23:00)
En waar zat de pincode, vast en zeker in ook in haar portemonnee. Als 40-jarige kan je toch wel je pincode onthouden, of keken de dievegges over haar schouder mee, toen de in de winkel betaalde? Is er cameratoezicht in die winkel, dan valt er misschien iets te zien van deze twee dames...
Cookie-instellingen beheren