Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (79) rijdt terras Zierikzee op

Toegevoegd: 25-10-2011, 19.02 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Een automobilist heeft dinsdagmorgen in Zierikzee voor de nodige consternatie gezorgd.


De 79-jarige man uit het Gelderse Asperen reed rond 11.00 uur met zijn auto de glazen terrasafzetting van een café aan het Havenplein in Zierikzee omver.

De man raakte niet gewond. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (26-10-2011 om 09:20)
Mensen van boven de 70 horen gewoon gekeurd te worden of ze nog capabel zijn om de weg op te gaan .Heb zelf meegemaakt dat een bejaard echtpaar mentaal en fysiek compleet het padje kwijt waren ,maar toch in de auto stapten ,schandalig ,en zeer a-sociaal!
Hoe ? zo ! (26-10-2011 om 09:09)
Dat men zich nog afvraagt hoe het komt dat bejaarden zo veel brokken maken achter het stuur vind ik ronduit kortzichtig. het is duidelijk dat velen van hen onvoldoende controle meer hebben over hun voertuig. maar ja, het zal hun "recht" wel zijn om door te gaan tot de stukken er vanaf vliegen.
Ikke (25-10-2011 om 20:03)
Ja het was inderdaad behoorlijk schrikken... Stond er 10 meter vandaan en zag het zo gebeuren!!! Gelukkig voor de man dat er niets met hem aan de hand is. Maar een vraag hoe het heeft kunnen gebeuren!!
Cookie-instellingen beheren