Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

AED-bedrijf wint weer prijs FD

Toegevoegd: 18-11-2011, 11.20 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Medisol BV, het bedrijf achter enkele webwinkels met AED's en reanimatie-gerelateerde artikelen zoals reanimatiepoppen, heeft dit jaar wederom een FD Gouden Gazelle gewonnen.

Het bedrijf is in 2001 gestart als internetbedrijf. In 2005 zijn de eigenaren Edwin Roelse en Pieter Joziasse zich verder gaan specialiseren in de verkoop van AED's, onder meer via AEDWinkel.nl. Het Financieele Dagblad (FD) heeft landelijk 230 bedrijven genomineerd voor de FD Gazellen 2011. Voor de achtste keer worden de FD Gazellen uitgereikt aan snelst groeiende ondernemingen met een omzetgroei van gemiddeld 20% of meer over de afgelopen drie jaar.


Per provincie wordt de snelste groeier beloond met de Gouden FD Gazelle. Gisteren werden de FD Gazellen voor de provincie Zeeland, Noord-Brabant en Limburg uitgereikt. De Gazellen worden voor elke regio onderverdeeld in drie categorieën die direct gelinkt zijn aan de omvang van de gemaakte omzet.

In de provincie Zeeland is Medisol voor het tweede achtereenvolgende jaar Gouden Gazelle geworden in de categorie 'kleine ondernemingen' (tot 2 miljoen euro omzet). Tussen 2008 en 2010 haalde Medisol een omzetgroei van 89%.

De andere Zeeuwse winnaar was Bax-Shop.nl (groei 246%). Dit Goese bedrijf won in de categorie middelgrote bedrijven (2-30 miljoen euro omzet). Er deden dit jaar geen Zeeuwse bedrijven mee in de categorie grote bedrijven (30 miljoen euro omzet of meer).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacorriena (18-11-2011 om 14:09)
Goed gedaan Ed! Tijd voor een feestje )
Cookie-instellingen beheren