Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek dode hond Clinge

Toegevoegd: 18-11-2011, 18.37 uur
Door: Roland de Jong
CLINGE - Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van de vondst van een dode hond aan de Zestigvoet in Clinge.

Donderdag rond 15.30 uur meldde een sportvisser dat hij in het water een afgesloten bench met daarin een kleine zwarte hond had gevonden. Het dier is vermoedelijk verdronken.


De politie is op zoek naar de eigenaar van het dier. Ook worden getuigen verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petra (18-11-2011 om 19:25)
Afschuwelijk...mochten ze de eigenaar vinden of diegene die dit op zijn geweten heeft...precies hetzelfde mee doen kijken of het bevalt...wat een gekken lopen er toch rond op deze wereld..wat heb je hier nu aan..en wat kan een hond zich verweren op deze manier..laffe daad. bah....
Goofy (18-11-2011 om 19:12)
Schandalig gewoon weer! Wil je er van af breng het dan naar een asiel, beter nog, laat mensen eerst eens nadenken voordat ze welk dier dan ook aanschaffen Het internet staat vol met allerlei lieve dieren, groot en klein "moet weg wegens allergie, moet weg want we gaan emigreren,bah.rust zacht hondje
Jos (18-11-2011 om 19:05)
Wat een afschuwelijke vondst hoop dat ze die zak snel vinden die zoiets walgelijks kan bedenken !!Geen enkele straf is zwaar genoeg voor deze viezerik!!!
Axelaar (18-11-2011 om 19:04)
Jeetje wat erg!! Ik hoop dat ze de eigenaar achterhalen en flink bestraffen!!Hoe kun je zoiets doen! Te triest...
Marga - Diernhulp - Walcheren. (18-11-2011 om 19:01)
Zet een foto van de hond op internet misschien herkennen mensen de hond van bv de buurman. Deze beul moet zo zwaar gestraft worden dat hij het zijn leven lang niet meer vergeet. Hoe gestoord a-sociaal en LAF ben je om een onschuldig dier in een bench te verzuipen. WALGELIJK!!.
Piet (18-11-2011 om 18:54)
Misschien een mogelijke chip traceren. Als de dader(s) ooit gepakt wordt(en) dan mag deze van mij levenslang krijgen. Wat een *$&*hond ben je dan als je zoiets doe. Zet hem dan voor een asiel in de bench. Dieren iets aandoen is zo verschrikkelijk zwak...
Cookie-instellingen beheren