Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser rijdt in kanaal

Toegevoegd: 12-12-2011, 22.09 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Maandagmiddag rond 15.20 uur is een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Noord-Beveland bij een uitwijkmanoeuvre in het Kanaal door Walcheren gevallen.


De bromfietser reed over het jaagpad in de richting van Middelburg. Toen hij een voor hem rijdende fietser in wilde halen, kwam de bromfietser door onbekende oorzaak ten val en belandde in het kanaal.

Hij is met lichte onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de scooter weer uit het water gehaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bekende (13-12-2011 om 20:43)
Ik vind dat jullie hier zeer associaal bezig zijn in de reacties. Is het nou zo moeilijk om iemand beterschap te wensen inplaats van allerlei dingen te gaan zeggen zonder dat je er wat van af weet. Schaam je diep, als je het zelf wat geweest of 1 van je kinderen had je wel anders gedaan!
De beuker (13-12-2011 om 17:43)
Hallo, ik heb daar 4 jaar met mijn honda overheen gejakkerd zonder problemen.al die klote regels. toen mocht het nog gewoon, en was het minder veilig???? dacht het niet. zonde dat hij met zijn brommer in het water beland is, hopelijk weinig. nog eens met brommer over het ijs gereden op het kanaal.
Arend (13-12-2011 om 16:25)
Gelukkig was er een jonge vrouw (Annemieke) die deze jongen geholpen heeft. Ze heeft hem haar jas aan gedaan om hem warm te houden. De jongen bibberde door de kou als een rietje en was nu ook z'n scooter kwijt. Gelukkig verder niet gewond.
Marco (13-12-2011 om 12:53)
Johny, 't gaat hier niet over dieren(politie), maar daar wil ik toch graag iets op terug zeggen. Als (sommige) mensen niet van die vreselijke hufters zouden zijn, dan was die dierenpolitie niet nodig. Dieren moeten duidelijk beschermd worden, zij zijn namelijk volledig afhankelijk van die mensen.
Johny (13-12-2011 om 11:23)
Eigen schuld, dikke bult .. Het jaagpad staat officieel te boek als fietspad.Brommers (gele plaat) horen hier dus niet thuis. Gelukkig wordt er niet gehandhaafd .Handhaving heeft geen prioriteit. Dierenpolitie wel...
Goesenaar (13-12-2011 om 08:11)
Volgens mij is het een snorfiets want brommers zijn niet toegestaan op het jaagpad.
Cookie-instellingen beheren