Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 33 km

Jongens gepakt met vuurwerk

Toegevoegd: 14-12-2011, 19.07 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - De politie heeft vandaag twee 14-jarige jongens betrapt op het bezit van illegaal vuurwerk.


Vanmiddag kwam bij de politie een melding binnen dat er vuurwerk werd afgestoken in Krabbendijke. De jongeman die het vuurwerk afstak, had dit van een vriend. In de woning van deze vriend trof de politie 3 doosjes nitraten, 4 widowmakers en 10 strikers aan.

De beide 14-jarige jongens zijn doorverwezen naar HALT.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Haha (15-12-2011 om 07:59)
@zeeuwse mevrouw....In wat voor tijd leef jij? Knaapje goed geschrokken? Kinderen kan je niet altijd in de hand houden? Ouders zouden hem voor straf geen vuurwerk moeten laten afsteken?.....WELKOM IN 2011!!! Zulke schrikken van niks en doen het zo weer!!
Ronnie D (15-12-2011 om 07:08)
Met stijgende verbazing lees ik telkens de vele overtrokken reacties hier. Jonge gasten die in het bezit zijn van een paar uit de kluiten gewassen rotjes een week in Torentijd stoppen, dat lijkt me toch echt te ver gaan. De heer Willem is waarschijnlijk zelf nooit jong geweest....
Gerard (15-12-2011 om 02:06)
Super goede vangst van de politie?????????????,laat die ventjes toch vuurwerk afsteken joh,ga achter de echte de criminelen aan zijn jullie nooit jong geweest?????????
Zeeuwse mevrouw (14-12-2011 om 22:39)
Weekje torentijd met ouders geven gaat beetje te ver. wat kunnen doe ouders er aandoen? Kinderen kan je niet altijd in de hand houden. Ik denk dat het knaapje wel genoeg geschrokken is. Wel zouden de ouders hem voor straf dit jaar geen vuurwerk meer moeten laten afsteken.
Willem (14-12-2011 om 21:06)
Dat is een slechte zaak doorsturen naar halt brandweer auto poetsen kan ze beter samen met hun ouders een weekje torentijd geven komt ietsje harder aan en helpt waarschijnlijk beter
Cookie-instellingen beheren