Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Jongen (14) ligt dronken op straat

Toegevoegd: 20-12-2011, 13.02 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zaterdag rond 23.30 uur kreeg de politie een melding dat er op de Bluesroute in de Mortiere in Middelburg een jongen op de grond lag. Ter plaatse troffen agenten een 14-jarige Middelburgse jongen aan met om hem heen een stuk of vijf jongeren.

Volgens een van hen had de 14-jarige een onbekende hoeveelheid alcohol gedronken. Nadat de jongen eerst nog wel aanspreekbaar was, verslechterde zijn toestand en was hij niet meer aanspreekbaar. Hij is naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht, waar bleek dat hij onderkoeld was. Hij werd aan het infuus gelegd en overgebracht naar Goes.


De 14-jarige was inmiddels buiten bewustzijn en had vermoedelijk een alcoholvergiftiging opgelopen. In het ziekenhuis bleek hij ongeveer 2.5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. De 14-jarige is inmiddels weer thuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een moeder (21-12-2011 om 19:32)
@Marga, heb mijn dochter vanaf de wieg totdat ze op eigen benen kon staan opgevoed, en dat was zeker géén vrije opvoeding. Als ouder was ik de baas en er waren regels, maar mijn dochter heeft helaas ook een periode gehad dat ze "ontspoorde".
Betrokkene (21-12-2011 om 16:23)
Ik vind het niet kunnen dat iedereen zo reageerd op de ouder van de jongen , u kent de ouder en de jongen niet eens en u weer niet wat zij meegemaakt hebben. Als u er zelf bij was had u heel anders gereageerd....
Marga (21-12-2011 om 15:54)
Precies ouders die geen opvoeding aan hun kinderen (kunnen) geven zijn inderdaad DE kleuters in het gezin en de kinderen maken dan gewoon de dienst uit. Maar zo hoort het niet hoor, een kind heeft opvoeding en leiding nodig om er een mens van kunen te kunnen maken. En voorbeeld geven.
Een vader (21-12-2011 om 14:38)
@ een moeder, als de ouders geen controle meer over hun kind hebben dan moeten ze de verantwoordelijkheid maar afdragen aan een internaat o.i.d. alsof de tekortkomingen van ouders de reden moet zijn dat de jeugd alles maar mag is natuurlijk gewoon achterlijk en onverantwoordelijk afschuifgedrag.
Marga (21-12-2011 om 13:42)
@moeder daar moet je juist voor zorgen dat zij niet ontsporen. Zo lang zij minderjarig zijn ben je verantwoordelijk voor je kinderen. Opvoeden vanaf de wieg en vol houden tot ze op eigen benen staan is jouw taak en regels handhaven i.p.v vrije opvoeding want daar zit de fout. Ouder is de baas!
Een ouder (21-12-2011 om 13:13)
Ik weet uit ervaring dat het niet makkelijk is om al deze commentaren te lezen als ouder van een kind die eens een keer iets gedaan heeft wat niet mag . Denk eens een keer goed na voor je zulk commentaar geeft. Wie is hier dan de grootste kleuter.
Cookie-instellingen beheren