Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man krijgt kopstoot van onbekende

Toegevoegd: 25-12-2011, 14.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zaterdag rond 15.00 uur kreeg een 65-jarige Vlissingse man in de Walstraat in zijn woonplaats een kopstoot van een hem onbekende man.

De 65-jarige man liep met zijn vrouw en een hondje door de Walstraat en zij passeerden enkele mannen waarvan er één eveneens een hond bij zich had. Deze hond, die eerst was aangelijnd, had zich blijkbaar losgewerkt en sprong even later op het hondje van het echtpaar.


Hierdoor ontstonden woorden tussen hen en de eigenaar van de hond. Deze laatste gaf de 65-jarige man een kopstoot, die daardoor een bloedneus opliep. De onbekende man liep daarna met zijn hond weg in de richting van de Hellingbaan.
 
De 65-jarige Vlissinger heeft aangifte gedaan van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (27-12-2011 om 00:24)
Wat een held, een man van 65 pakken. Sjefke, zet hem op!!
Sjefke (26-12-2011 om 14:25)
Denk dat ik wel weet wie het is...... zal de komende dagen ook mijn hond eens uitlaten daar, en dan maar hopen dat ie het bij mij probeert, lijkt me leuk. heerlijk met dit kabinet nu je je bezittingen en je zelf mag beschermen met gepast geweld.
Alfons (25-12-2011 om 15:34)
Heel zwaar beboete die idioot.
Cookie-instellingen beheren