Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verwaarloosde pup uit woning gehaald

Toegevoegd: 30-12-2011, 21.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de gemeente Sluis is afgelopen week een verwaarloosde pup uit een woning gehaald. 

De politie kwam de hond op het spoor na een melding die was binnengekomen via 144 Red een dier. Een dierenpolitieagent ging naar het betreffende adres. Daar trof hij een American Pitbull pup aan van ongeveer vijf maanden. Het dier was te mager en had een ernstige huidaandoening.
 
De eigenaar deed vrijwillig afstand van de pup en vertelde dat hij geen geld heeft voor behandeling. De hond is vervolgens door de dierenambulance overgebracht naar een asiel en onder toezicht van een dierenarts gesteld.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuws meiske (31-12-2011 om 10:37)
Geen woorden voor, het maakt me alleen maar kwaad gelukkig is het diertje nu in goede handen denk eerst 2x na voor je aan een huisdier begint zulke mensen moeten flink gestrafd worden voor het levenslange trauma wat ze de dieren aandoen
Liefkonijntje (30-12-2011 om 23:31)
Wat goed dat er eindelijk ook in Nederland dierenpolitie is die achter verwaarloosde dieren aan gaan!! Hopelijk komt alles nu goed met de puppy!
Jamie (30-12-2011 om 21:40)
Snap niet waarom je dan aan dieren begin,je weet toch dat je geld moet hebben,voor eten speeltjes,dierenarts bezoeken.je moet altijd in je hoofd hebben voordat je een dier neem,dat je ook een probleem diertje kan hebben,dat je elke keer naar de dierenarts moet. dit is zeker geen dieren liefhebber
Crista (30-12-2011 om 21:38)
Fantastisch dat dit diertje gered is. Hopenlijk gaat hij alsnog een mooie toekomst tegemoet. en tja dieren houden als je ze niet kan verzorgen is in mijn ogen mishandeling dus mag de baas wat mij betreft gestraft worden.
Cookie-instellingen beheren