Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie vernielers opgepakt

Toegevoegd: 09-01-2012, 13.41 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Zondag heeft de politie rond 23.30 uur drie verdachten aangehouden vanwege het vernielen van auto's.

De drie worden verdacht van het vernielen van tenminste 22 voertuigen die geparkeerd stonden in de Nieuwe Vlissingseweg en de Kerklaan in Vlissingen diezelfde avond. Twee van hen zijn afkomstig uit Vlissingen en 16 en 18 jaar oud. De derde verdachte is afkomstig uit Oost Souburg en is 17 jaar oud. Zij zijn ingesloten in Torentijd.


De politie heeft alle gedupeerden per brief verzocht aangifte te doen bij het politiebureau in Vlissingen of Middelburg. De vernielingen aan de auto's bestaan vooral uit lakschade en kapotte buitenspiegels.

De politie kwam de drie op het spoor naar aanleiding van een melding van een getuige.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (9-1-2012 om 15:18)
Laat in ieder geval de ouders van de minderjarigen voor de kosten opdraaien.
Marga (9-1-2012 om 14:41)
Met zijn drieen dan ook lekker voor de schade op laten draaien! Zij zijn oud genoeg, laat ze maar net zo lang werken tot elke cent terug betaald is. Crimineel gedrag meteen lik op stuk geven misschien worden het dan nog mensen. Sterkte voor alle mensen die weer met de schade zitten.
Cookie-instellingen beheren