Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Polen gepakt voor diefstal oud ijzer

Toegevoegd: 01-02-2012, 20.00 uur
Door: Roland de Jong
HEIKANT - De politie heeft maandagavond op een bedrijfsterrein aan de Julianastraat in Heikant twee Polen zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden wegens diefstal van een partij oud ijzer.


De mannen werden omstreeks 21.00 uur op heterdaad betrapt op het wegnemen van het oud ijzer, dat zij zojuist in een bestelbus hadden geladen. Zij zijn na de aanhouding overgebracht naar Torentijd in Middelburg alwaar zij in verzekering zijn gesteld.

Na verhoor en onderzoek zijn zij woensdag met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robin (2-2-2012 om 11:58)
Denk dat de reactie's alle reactie's genoeg zeggen en dat de meerderheid van Nederland het zelfde denkt maar waarom veranderd er dan niets zijn ze meschien bij de verkeerde bedrijven of wijken aan da gang... en is het daarom nog de ver van hun bed show ? DOE ER WAT AAN REGERING
Jeroen (2-2-2012 om 11:51)
Welkom in NL, als Poolse beroepsjatter wordt je hier als je geen adres hebt met rust gelaten, even bij oom agent op de koffie, en foei niet meer doen hoor!. Kwitantie van het jatten in de vorm van een dagvaarding, geen probleem hoor. NL is weer luilekkerland voor onze buitenlandse vrienden.
Henri (2-2-2012 om 11:29)
JaJa, zo blijft criminaliteit lonen..Zelfs de Politie baalt van die slappe regels maja die moeten zich ook aan onze slappe wetten houden..Wij moeten niet denken dat de Politie dit leuk vind..Onze Europese crisis is goed om er van te leren, strenger worden !!! Wat meer snelrecht en niet slaprecht !
Ger (2-2-2012 om 10:58)
Mooi he,verenigd europa,laten na te zijn heengezonden niets meer van zich zien of horen en kunnen na dat de bui is overgewaaid en ze goed opletten zo weer aan de slag. zonder vaste woon of verblijfplaats? waar moet de dagvaarding dan naar toe.graag ambtenaren aannemen meer meer dan BLO alstublieft
Frans (2-2-2012 om 10:23)
Ze lachen ons vierkant uit. In Polen zouden ze voor zoiets 3 jaar in de bak moeten zitten, hier staan ze de volgende dag weer op straat en doen ze het volgende week gewoon weer. Jaja, deze mensen hebben we hard nodig om de economie te redden!
Anekdote (2-2-2012 om 08:10)
Die Polen lachen zich een kriek en roepen al hun maten op om ook naar dit roversparadijs te komen
Cookie-instellingen beheren