Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Polen gepakt voor diefstal oud ijzer

Toegevoegd: 01-02-2012, 20.00 uur
Door: Roland de Jong
HEIKANT - De politie heeft maandagavond op een bedrijfsterrein aan de Julianastraat in Heikant twee Polen zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden wegens diefstal van een partij oud ijzer.


De mannen werden omstreeks 21.00 uur op heterdaad betrapt op het wegnemen van het oud ijzer, dat zij zojuist in een bestelbus hadden geladen. Zij zijn na de aanhouding overgebracht naar Torentijd in Middelburg alwaar zij in verzekering zijn gesteld.

Na verhoor en onderzoek zijn zij woensdag met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mercedes (2-2-2012 om 07:55)
Die Polen lachen zich rot, als een Nerderlander claxoneert krijgt hij een boete van over de 200 euro's en zij ontlopen alles. Naar mijn mening worden wij gediscrimineerd, voor buitenlanders is Nederland super, er valt veel te halen en de straffen zijn voor Poolse begrippen om te lachen.
Jan (2-2-2012 om 06:57)
Polonez,je lult uit je nek,daar zijn de bajes zelfde als hier met ktv en oor oud ijzer moet je niet de bak in,ik heb nou contakt daar en weet wel wat er gaande is,eerst je les goed leren eer je zulke onzin uitkraamd.stistiek zijn er meer nl mensen die dat doen dan Polen.
Cor (2-2-2012 om 06:41)
Die polen zijn beter af dan mijn zoon hij rijd in zijn auto met de radio muziek een beetje hard en krijgt 346euro boete dat is een belachelijk bedrag ik snap niet dat de politie zulke bedragen uit durven schrijven en die lui komen er zo van af dat vind ik haat zaaien dus je kan beter gaan stelen.
Senator (2-2-2012 om 05:46)
Dat moet je in hun land doen,dan word je eerst afgetuigd en dan in een vieze gevangenis gezet,waar je maar moet zien dat je iets te eten krijgt,en dat zulk tuig loopt hier maar rond. gelijk laten zitten en nooit meer toelaten,we zullen nog veel meer last krijgen met dat tuig
Kees (1-2-2012 om 23:23)
Zulke lui gelijk terug naar polen, en niet meer toelaten hier.
Ed (1-2-2012 om 22:12)
Die rijden terug naar Polen en ontlopen hun straf. Waarom geen snelrecht en meteen door naar de bajes?
Cookie-instellingen beheren