Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier crossmotoren op de bon

Toegevoegd: 26-02-2012, 18.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
HEINKENSZAND - Op de Stelleweg, onder het viaduct van de Sloeweg, ter hoogte van Heinkenszand zijn zondagmorgen rond 09.15 uur vier bestuurders van crossmotoren bekeurd. 


Zij kregen ieder een boete van 340 euro voor het crossen door beplanting of groenstrook.

Bekend is dat deze off-road route door de gemeente Borsele op zondagen vaak wordt gebruikt door crossmotoren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peugeot103 (27-2-2012 om 10:13)
Zal vast niet mogen, al lijkt mnij dat er belangrijker zaken zijn. Zolang het nauwelijks tot geen overlast geeft vraag ik mij af of daar wel aandacht naar moet. Kijken eens wat een inbraken e.d. elke week. Dat lijkt mij meer prio.Die paar enduro`s die uitgelaten worden op zondagochtend... boeie!
M1 (27-2-2012 om 07:38)
Waarschijnlijk op het oude goederenspoor traject? Dat is toch geen beplanting of groenstrook?
Kolder (27-2-2012 om 06:03)
Lekker makkelijk geld verdienen! Hulde aan de sterke arm. Denk toch dat het enduro motoren zijn geweest, anders was de motor in beslag genomen. Zo stel je de motorcross weer in een verkeerd daglicht!
Marco (27-2-2012 om 02:09)
Het wordt ook alsmaar gekker, €340 voor offroad te rijden? Vind ik nogal overdreven! Tegenwoordig zijn volgens mij, de boetes voor een milieuovertreding zwaarder dan overtredingen met echte gevaarzetting, zoals rijden door rood... En ik heb er inderdaad ook zeker geen last van....
Winkel (26-2-2012 om 23:39)
Wat een onzin. Het lijkt me dat dit op het oude spoortracé is. Fietsers, mtb-ers, wandelaars, ruiters, crossers, hardlopers. Samen de paden op, de lanen in............................. Nieuw toeristisch product en niet te vergeten de eigen Bevelanders.
Jr (26-2-2012 om 22:32)
Dat zijn behoorlijk forse boetes! Naar mijn idee doen ze ook niet zoveel verkeerd, zolang ze de natuur en omgeving een beetje respecteren!
Cookie-instellingen beheren