Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man ontkent loverboypraktijken

Toegevoegd: 27-02-2012, 19.46 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een gevangenisstraf van drie jaar en geen dag korter. Die tijd zou een 28-jarige Middelburg er achter de tralies moeten doorbrengen. De Middelburger wordt verdacht van oplichting en mensenhandel: ofwel loverboypraktijken.


De oplichting erkende de Middelburger vlotjes. Ja, hij had een foto van zijn 17-jarig nichtje op een sekssite gezet en wie het in hoge geldnood meisje snel 300 euro op haar rekening zou storten kreeg in ruil daarvoor een 'spannende date'. Er gebeurde natuurlijk niets en de oplichting leverde 600 euro op.

Het geld verdween overigens in de zakken van de Middelburger, die beweerde het geld achter de hand te willen hebben om als de nood aan de man zou komen er eten voor zijn kinderen voor te kopen.

Anders lag het bij zijn loverboypraktijken die hij in alle toonaarden ontkende en zijn vermeende slachtoffers ervan verdacht een complot tegen hen te smeden. De reden: de omgangsregeling met zijn kinderen.

Van 2002 tot 2004 had hij een relatie met een minder begaafde vrouw. Hij beëindigde de relatie en begon een nieuwe, terwijl de 'vorige' gewoon in zijn woning verbleef. Volgens de verklaringen van beide vrouwen, bij wie hij elk een kind verwekte, werd de 'eerste relatie' met het nodige geweld in het vooruitzicht gedwongen tot prostitutie.

Er werden foto's gemaakt, de foto's kwamen op sekssites en dagelijks kwamen er drie tot vier klanten over de vloer van 75 euro per uur. In oktober vorig jaar was een labiele vrouw uit Kapelle zijn slachtoffer.

Er kwam een eind aan zijn vermeende activiteiten, toen de vrouwen een aanklacht tegen hem indienden en hij op 15 november werd aangehouden. Voor alles had de Middelburger een verklaring.

Dat hij een overdaad aan seksuele relaties met minder begaafde vrouwen had niets met de begaafdheid van die vrouwen te maken, dat de mailopdrachten voor de seksuele contacten via zijn IP-adres op zijn laptop binnenkwamen kwam omdat zijn computer was gehacked en verder was er helemaal niets gebeurd.

Toen de officier opmerkte dat het opviel dat hij wel heel veel telefonische contacten had en denigrerend over vrouwen sprak haalde hij slechts zijn schouders op.
 
Over twee weken wijst de rechtbank vonnis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@rotterdammer (10-3-2012 om 00:24)
Dank je... Eindelijk een reactie die klopt.
@m (10-3-2012 om 00:23)
Aub kunnen wij mn kinderen er buiten laten? Meer vraag ik niet... de oplichting ok dom. Maakt me geen slechte vader... wat betreft de mensenhandel.. Ik ga niet iets bekennen wat ik niet heb gedaan, wat sommige wel zouden willen!
@mw (10-3-2012 om 00:21)
snap je reactie maar ik weet dat ik me zelf kan aankijken en ja dan reageer ik. Het is met de beste bedoelingen ja het houd mr bezig ;-)
Rotterdammer (9-3-2012 om 19:28)
Goh goh dat is toch typisch dorps zeker , iedereen hoort weer ergens een klok tikken maar niemand weet waar de klepel hangt . Met andere woorden misschien heeft hij echt wel niets gedaan , maar gaat iedereen als een kudde achter een persoon aan die het misschien heeft verzonnen ????
M. (9-3-2012 om 17:26)
Als is hier maar een kwart van waar dan is het al een vies min mannetje, bovendien niet al te slim. en idd geen goed voorbeeld vor zijn kinderen.
MW (9-3-2012 om 15:30)
Vrij bijzonder dat er hier iemand is die beweerd dat hij de verdachte is en dus reageert op alles en iedereen. Als je het daadwerkelijk bent, hou dan gewoon je mond en laat de rechter beslissen over je onschuld.
Cookie-instellingen beheren