Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes bij snelheidscontroles politie

Toegevoegd: 06-03-2012, 21.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Dinsdag is er in diverse straten, die binnen de 30 km zones liggen, door de verkeerspolitie op snelheid gecontroleerd. In de Oosterscheldestraat werden vijf bekeuringen uitgeschreven; de hoogste snelheid bedroeg 63 km/h.

Op de Europalaan waren er drie hardrijders met als hoogste snelheid 53 km/h. Ook in de Dauwendaelselaan reden drie bestuurders te hard met als hoogst gemeten snelheid 54 km/h. In de Sportlaan en in de Sir Winston Churchilllaan werden geen overtredingen van de maximum snelheid vastgesteld. 


Burgers die een melding hebben over verkeersonveilige situaties kunnen dit DIGITAAL kenbaar maken op de site van Veilig Verkeer Nederland. Dit betreft een nationale database subjectieve verkeersonveiligheid. Medewerkers van Veilig Verkeer Nederland beoordelen alle meldingen.

Afhankelijk van de soort van melding zorgt Veilig Verkeer Nederland dat de melding terechtkomt bij bijvoorbeeld de wegbeheerder of de politie, die vervolgens de melding beoordelen en indien nodig tot actie overgaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart (7-3-2012 om 11:16)
Ja inderdaad, ze staan met hun opvallende kleding gewoon op de stoep, niet verstopt of zo! Iedereen ziet ze gelijk staan. En iedereen rijd braaf 30 tot ze uit het zicht zijn! Ik heb die verkeerspolitie wel es gevraagd waarom ze er zo opvallend bij staan; verplicht, ook vanwege hun eigen veiligheid?
Andre (7-3-2012 om 10:09)
Vraag me af, of je bij verdubbeling van de snelheid ook je rijbewijs kwijt bent
Jo (7-3-2012 om 08:45)
Hieruit blijkt wel weer dat de gemeente erg makkelijk een 30-km bord neerzet, maar niet de weg daar op aanpast. Aanvechten van de boetes kan daarom nog wel eens een goede kans maken.
Nog één (7-3-2012 om 06:16)
Dan weet ik er nog 1. De Grote Sternstraat, ook daar weet men het gaspendaal te vinden.
Bewoner (6-3-2012 om 22:15)
Hallo waar hebben ze gemeten in de sportlaan??? daar lijkt het iedere dag op een racebaan. Of stonden ze midden op straat zodat iedereen ze kon zien met hun meetapparaat en hun opvalende kleding.
Cookie-instellingen beheren