Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

AT houdt verkeerde aan na crematie

Toegevoegd: 22-03-2012, 16.23 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het arrestatieteam (AT) heeft vandaag in Middelburg iemand opgepakt net na afloop van een crematiedienst. Het bleek achteraf te gaan om de verkeerde persoon.

De arrestatie vond volgens de politie vanmiddag plaats bij de begraafplaats aan de Westelijke Oudehavendijk in Middelburg. Daar vond vanochtend een crematiedienst plaats. Bij het verlaten van deze dienst werd de persoon opgepakt tijdens het betreden van de parkeerplaats.


Volgens de politie is de man direct door het AT meegenomen naar Torentijd. Daar bleek al snel dat het niet ging om de persoon waarnaar de politie op zoek was. Deze persoon is tot op heden voor zover bekend ook niet alsnog aangehouden.

De vandaag opgepakte man is onmiddellijk in vrijheid gesteld en politiemensen hebben hem naar huis gebracht. De familie is aan het bureau gekomen en daar is door de politie excuses aangeboden aan de man en zijn familie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vince (23-3-2012 om 10:41)
Nu hebben we het hier over respect op een begraafplaats, maar als het nu een gezochte zware crimineel is, moet je hem dan maar laten lopen??? Ik vind dus van niet, opdoeken die handel en de bak in. Het is echter wel droevig dat ze nu de verkeerde hebben opgepakt.
Willem (23-3-2012 om 10:37)
Nou nou zeg, maken jullie nooit fouten? ook politieagenten zijn mensen! makkelijk he, van je toetsenbord tekeer gaan. geen schoonheidsprijs, maar het gebeurde vop de parkeerplaats en niet tijdens de plechtigheid. en l*llen over schadevergoeding? wees toch wijzer. zie ook de humor er van in.
Iemand die erbij aanwezig was (23-3-2012 om 10:07)
Sorry hoor maar dit betuigt niet van respect, als het dan zo nodig was, had de persoon dan gevolgd tot aan huis, en niet op z'n plaats, meer dan schandalig te noemen, na de crematie een pistool op je hoofd en wat is de conclusie nog de verkeerde ook...het is gewoon niet goed te keuren.
Marc (23-3-2012 om 10:01)
Dit kan alleen gebeuren doordat er meer blauw ipv beter blauw op straat gestuurd word. Vergissen is menselijk, maar als je iemand door een AT laat oppakken, hoor je toch wel eerst je feiten te checken.
Kees vlees (23-3-2012 om 08:21)
Ja daar hebben zij een handje van om de verkeerde mensen aan te houden en om dan die vervolgens als een hond te behandelen. Het heeft mij mn hart gekost
Kees (22-3-2012 om 23:22)
Wat een organisatie , schandalig, en dan nog wel op een begraafplaats, wat zijn we weer zo onprofessioneel en zeer knullig bezig, de verantwoordelijke zou eens wat vaker een begrafenis of crematie mee moeten maken, daar valt voor deze persoon nog wel wat te leren.
Cookie-instellingen beheren