Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Vier aanhoudingen voor diefstal fiets

Toegevoegd: 26-03-2012, 10.13 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zondagavond rond 22.00 uur zijn door de Zeeuwse politie vier jongemannen aangehouden voor de diefstal van een fiets.

Om ongeveer 22.00 uur zag een getuige dat de vier een fiets wegnamen die geparkeerd stond in de Paauwenburgweg in Vlissingen. Agenten van de Zeeuwse politie zijn direct op zoek gegaan naar de vier jongens.


Op de Zwaneburgseweg in Vlissingen werden de vier zonder fiets aangetroffen. Zij werden aangesproken op het gepleegde feit en ontkenden in eerste instantie dat zij iets met de diefstal te maken hadden. Korte tijd later werd de gestolen fiets echter wèl in hun buurt aangetroffen en toen kwam de aap uit de mouw.

Alle vier de jongens, 19 jaar en afkomstig uit Vlissingen, zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau. Daar zijn ze gehoord en uiteindelijk bleek dat één van de vier daadwerkelijk de diefstal had gepleegd. Nadat zij de verklaringen hadden afgelegd zijn alle vier de verdachten weer in vrijheid gesteld. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (27-3-2012 om 18:34)
Stoer hoor fietsen jatten,(lager dan laag) de straf is zwaarder dan de opbrengst, dus gewoon dom. werken verdient veeeel beter en levert je geen strafblad op maar geld in je zakken waar je weer een fiets voor kunt kopen.
Kwajonge (26-3-2012 om 18:26)
Gelijk een maand vastzetten zo'n gast.Hij weet niet wat een ellende het geeft als je fiets wordt gejat.
Bloem (26-3-2012 om 15:13)
Moet niet gekker worden bij een diefstal fiets komen ze gelijk maar als er iemand word neergeschoten gestoken of voor de zoveelste x een oudre mensen beroven thuis en als je sta te pinnen dan zie je ze ook echt wel nergens maar voor een fiets pfff moet nietgekker worden hoor
Ja-Ja (26-3-2012 om 14:32)
Sinds wanneer maak de politie zich druk over fietsen dieven? Als ik naar Politie gaat en zeg waar een Fetsendief/Heler woont doen ze geen moeite. Ze hebben er geen belangstelling voor.
Andre (26-3-2012 om 12:02)
Gelukkig zijn ze aangehouden.Mensen let ook op uw fiets bij winkels. Er staan vaak Roemenen te "spelen" buiten maar als ze zien dat er een fiets vergeten word om op slot te doen bellen ze iemand en als je terug komt is je fiets foetsie. Ook worden er op die manier boodscappen uit fietstassen gejat!!
Cookie-instellingen beheren