Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Man op racefiets gewond bij botsing

Toegevoegd: 07-04-2012, 14.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRUININGEN - Bij een ongeval op de Stationsweg in Kruiningen raakte vrijdag rond 17.00 uur een 45-jarige fietser uit de gemeente Reimerswaal gewond.

De man reed op zijn racefiets over de Oude Rijksweg bij Kruiningen in richting van Oostdijk. Uit tegenovergestelde richting kwam een 26-jarige automobilist uit dezelfde gemeente en deze wilde linksaf de Stationsstraat inrijden. Hij zag daarbij de fietser over het hoofd waardoor de aanrijding ontstond.


De 45-jarige fietser vloog over de motorkap van de auto en viel daarna op de straat. Hij werd ter plaatse door het ambulancepersoneel onderzocht, waarna hij voor verder onderzoek naar het ziekenhuis in Goes werd gebracht. Behalve diverse schaafwonden is de aard van het letsel onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (7-4-2012 om 23:05)
Weet niet precies hoe dit gegaan is,ga hierover niet oordelen,maar wil zeggen dat die bepaalde gruwelijke irritante en vooral peleton rijdende wielrenners deneken dat er geen geen regels zijn!!!Ben vrachtwagenchaffeur en word er helemaal gek van in de polder! P.s:Goede fietsers niks dan lof!
Automobilist (7-4-2012 om 21:49)
@alfons: iedere automobilist heeft wel ervaringen met wielrijders, met motorrijders, jongeren op brommers, enz. Maar ook automobilisten kunnen er wat van! Kennelijk heeft u dit ongeluk zien gebeuren, en als dat niet zo is: waar haalt u het lef vandaan om zo de schuld bij de fietser te leggen?
Alfons (7-4-2012 om 15:02)
Nou, ik vraag me af of de auto fout zat. Helaas moet ik zeggen dat ik niet erg blij ben met wielrenners. Ze rijden onverantwoord en vaak lappen ze elke regel aan hun laars. Ze denken vaak dat de weg alleen van hun is en wordt regelmatig uitgescholden door de wielrenners.
Cookie-instellingen beheren