Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rookverbod vijf keer overtreden

Toegevoegd: 14-04-2012, 14.07 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vannacht vijf horecegelegenheden betrapt op het overtreden van het rookverbod.


De politie controleerde tussen vrijdag 22.00 en zaterdag 02.15 uur samen met de Nederlandse Voedsel en Waren autoriteit bij diverse horecagelegenheden in de gemeente Reimerswaal.

In totaal zijn 7 horecagelegenheden gecontroleerd. Van deze gelegenheden in Rilland, Krabbendijke, Hansweert en Yerseke overtraden er vijf het rookverbod. De ondernemers is proces-verbaal aangezegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karin (14-4-2012 om 22:13)
Wat is die politie toch fantastisch. Je beste vriend noemden ze hen toch? Ze kunnen beter alcoholcontroles houden op die plaatsen. Dat behoed ons allemaal van gevaar. Als ze hun tijd kunnen verdoen aan ondernemertje pesten, dan kan er dus bij de politie nog heel veel bezuinigd worden!
Tom (14-4-2012 om 17:52)
Goeie zaak! Roken is vies!
Annie (14-4-2012 om 17:42)
Laat de mensen zelf beslissen of er gerookt mag worden in hun zaak .in een cafe moet men kunnen koken. al dat gedoe het is meestal de mensen hun eigen zaak , die zijn toch de baas!!!!!!!!!
Mario (14-4-2012 om 17:41)
Wat een slap gelul zeg... ik rook zelf niet maar ik vindt dit echt iets voor Nederland.. pffff kunnen ze niet gewoon s wat meer politie op straat tijdens de stapavonden neerzetten daar is te weinig geld voor... Nee.. ik kan dit niet waarderen.. een kroeg hoor je te roken..
Piet (14-4-2012 om 16:02)
Laat mensen aub zelf uitmaken of ze in een cafe willen roken. Dat is aan de eigenaar. Ipv boetes uitdelen omdat mensen plezier hebben kan men beter rookvrije cafe's beginnen zodat iemand die het schadelijk vind daarheen kan gaan. Maar dat doen ze niet, maar wel de staatskas spekken.erg triest dit NL
Cookie-instellingen beheren