Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepkwekerij in woning Vlissingen

Toegevoegd: 18-04-2012, 13.59 uur - Update: 16-05-2012, 12.52 uur
De hennepkwekerij aan de M. Hobbemalaan in Vlissingen.
De hennepkwekerij aan de M. Hobbemalaan in Vlissingen.
© Foto: Daniel Sinke
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Woensdagochtend is bij een onderzoek in een woning aan de Meindert Hobbemalaan in Vlissingen een hennepkwekerij aangetroffen.

In de woning zijn 188 planten aangetroffen. De planten en apparatuur zijn in beslag genomen.


In verband met de kwekerij is een 44-jarige man uit Vlissingen aangehouden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (19-4-2012 om 20:50)
Zolang alcohol legaal verkrijgbaar is moeten ze niet zo zeiken over wiet en het gewoon legaliseren. Iedereen weet dat alcohol vele malen schadelijker is, maar omdat het sociaal geaccepteerd is is het opeens geen probleem. @vlissingse Je hebt gewoon gelijk hoor, laat die anderen maar blaaten.
Gilius (19-4-2012 om 12:57)
Meestal lees ik bij zulke berichten dat er de stroom illegaal is afgetapt maar nooit dat de rekening op naam van de dader betaald moet worden. het gedogen moet direct worden afgeschaft en de boetes en gevangenisstraf moet zo zwaar worden dat ze die of dit doen wel twee keer zich zullen bedenken.
Gedogen is anders dan mogen (19-4-2012 om 12:20)
@Vlissingse: daar ga je de fout in. Je mag nl GEEN plantjes hebben. Iets gedogen is anders dan iets mogen! Weet dit helaas uit eigen ervaring. Had er 4 (bio voor reuma) en was de pineut. Men mag niet spreken van verwachte grote vd plant en/of opbrengst, maar dit wordt wel gebruikt in de rechtbank.
Henri (19-4-2012 om 11:04)
Ja zolang het goed gaat hé ! Hebzucht !! Mensen willen mooie auto en duur koopwoning omdat iedereen het doet en dan blijkt dat ze niet meer kunnen betalen als vrouw zwanger is of iemand werkloos word en dan uit wanhoop wiet kweken voor beetje geld..Als je gewoon goedkoop huurt heb je geen zorgen!!
Piet (19-4-2012 om 09:09)
@ vlissingse: Je mag eigenlijk helemaal geen planten hebben volgens de wet, alleen het wordt gedoogd. Of ze moeten alles illegaal maken of alles legaliseren.
Vlissingse (18-4-2012 om 18:13)
Je mag maar 5 plantjes hebben, en geen kwekerij. Dat weet toch bijna iedereen.
Cookie-instellingen beheren