Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Dronken Vlissinger veroorzaakt ongeval

Toegevoegd: 22-04-2012, 23.18 uur
De beginnend bestuurder had ruim 4 maal teveel gedronken. De beginnend bestuurder had ruim 4 maal teveel gedronken.
De beginnend bestuurder had ruim 4 maal teveel gedronken.
© Foto: Youri Bodbijl
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zaterdagmiddag rond 18.00 uur vond er op de Paul Krugerstraat in Vlissingen een eenzijdig ongeval plaats.

Een 25-jarige automobilist uit Vlissingen reed over de Paul Krugerstraat komende uit de richting van de brug. Toen hij, ter hoogte van de kruising met de Industrieweg, moest remmen voor een voor hem rijdende auto raakte hij op de verkeerde weghelft en ramde daar twee geparkeerd staande auto's.


De 25-jarige man is onderzocht door ambulancemedewerkers. Hij bleek geen letsel te hebben opgelopen. Omdat uit een blaasproef op straat bleek dat hij teveel had gedronken is de man aangehouden.

Uit ademanalyse op het politiebureau bleek dat de Vlissinger, die beginnend bestuurder is, ruim 4 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Medeweg gebruiker (23-4-2012 om 13:02)
Knap als je dit kan met 50 km per uur lijkt mij dat er ook harder gereden is zulke mensen horen niet op de weg als je dan na gaat dat er mischien ook wel fietsers of voetgangers hadden kunnen zijn daar moet er niet aan denken maar goed dat zijn rijbeweis is in genomen.
Harry (23-4-2012 om 12:27)
Als je 25 bent en zoveel drinkt, dan heb je hulp nodig. Als je dan nog achter het stuur kruipt, ben je ook nog een misdadiger. Valt mee dat hij nog een stuur kon vinden. Conclusie: rijbewijs ongeldig laten maken en voorlopig geen toestemming krijgen om er nog aan te beginnen.
Anoniem (23-4-2012 om 12:13)
Zulke mensen horen niet op de weg geen medelijden mee hebben normaal rijden is een vak terecht dat hij zijn rijbeweis kwijt is hopelijk voor goed.deze sneed me okal af op de kruising bij souburg en reed als een idioot.
Ed (23-4-2012 om 11:48)
Toe maar! 4x teveel gedronken en een ongeluk veroorzaken... Knip dat plastic kaartje maar in 100 stukken en geen nieuwe meer geven! Nooit meer!
Rene (23-4-2012 om 11:41)
Auto afnemen en verkopen en daar de schade gedeeltelijk van betalen, de restschade terugvorderen van zijn inkomen. Rijbewijs vernietigen en minimaal 30 lessen laten nemen voordat hij weer mag afrijden. Anders komt de boodschap niet echt aan in de land met veel te softe regels !
Loes (23-4-2012 om 07:51)
Fijn is dat, dat die schade die hij gemaakt heeft. controles zijn alleen maar goed, het kan niet vaak genoeg gebeuren..
Cookie-instellingen beheren