Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw bedreigt bankmedewerker met mes

Toegevoegd: 03-05-2012, 19.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
BURGH-HAAMSTEDE - Een 47-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland is donderdag rond 16.30 uur aangehouden door de politie wegens bedreiging.  

Ze wordt ervan verdacht, kort voor haar aanhouding, een medewerker van een bank in Burgh-Haamstede te hebben bedreigd met een mes. De vrouw wilde geld opnemen van haar rekening maar had geen legitimatie bij haar. Ze verliet de bank om vervolgens even later terug te komen met een mes waarmee ze de medewerker bedreigde.


Zonder geld verliet ze even later weer de bank. Omdat haar gegevens bekend waren, kon ze kort erna worden aangehouden. Bij het incident raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JBS (4-5-2012 om 22:44)
Mevr. wilde geld en kreeg het niet omdat ze zich niet kon legitimeren. Toen kwam ze terug met haar rijbewijs en bedreigde de man. En ze heeft gewoon haar geld gekregen, maar omdat ze iemand had bedreigd is ze opgepakt. En ik weet dit omdat ik erbij was. En geloof me je schrikt je de blubbers.
Ad (4-5-2012 om 12:32)
Had ze geld nodig om een ID/Paspoort aan te vragen?
Ineke (4-5-2012 om 11:56)
Waarom oordelen mensen gelijk negatief zonder te weten wie deze vrouw is en wat de beweegredenen zijn? Dwangarbeid? Gestoord? Gesloten inrichting? Let wel, als ze straf verdiend moet ze dat krijgen door politieonderzoek. Maar zoals zo vaak bij reakties wordt er veel te snel conclusies getrokken!
To (4-5-2012 om 10:31)
Wat een ijskonijn om dat te doen.
Anne (4-5-2012 om 09:35)
Helemaal met Gerda eens. Maar geen legentimatie geen geld (weet niet wie U bent ) Maar kan wel aan de politie doorgeven wie ze wel is ra-ra ???? Mensen denk hier ook eens over na. De banken denken tegenwoordig dat ze alles maar mogen doen.
Cf (4-5-2012 om 08:51)
Mag natuurlijk niet, maar ze is wel getard. Ze kenden haar niet genoeg toen ze haar eigen geld op wilden halen , maar kenden haar ineens precies toen ze haar wilden laten oppakken.
Cookie-instellingen beheren