Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen bij feest Terneuzen

Toegevoegd: 06-05-2012, 19.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie Zeeland heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie personen aangehouden op een plein in de Mr. F. J. Haarmanweg in Terneuzen.

De politie en beveiligers hielden toezicht nabij een feestzaal waar een feest werd gehouden. Een jonge man van 18 jaar, afkomstig uit Sluiskil, is die nacht aangehouden wegens het beledigen van agenten.


Een 17-jarige jongen uit Terneuzen is eveneens aangehouden wegens belediging van agenten en schopte daarna de gehele ruit van een dienstauto kapot. De 19-jarige broer van de aangehouden jongen gedroeg zich opstandig vanwege de aanhouding en is ook aangehouden.

Een aantal jongeren wilden naar het vernielde politievoertuig lopen waarop zij zijn gesommeerd te vertrekken. Het plein waarop zich 100 tot 150 personen bevonden is hierna door de politie en beveiligers geschoond waarbij de wapenstok is gebruikt. Een aantal aanwezigen, waaronder een beveiliger die in gevecht was met een feestganger, zijn gebeten door een diensthond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eigen Schuld, Dikke Bult (8-5-2012 om 13:46)
Het is niet voor niks dat deze "voorbeeld leerlingen" van het Zeldenrust College niet meer welkom zijn bij Snowbase om daar hun feestjes te organiseren. Vooral veel waarde hechten aan de opmerkingen zoals: "ik heb gehoord dat", als je er zelf niet bij bent geweest, lekker je mening voor je houden.
Henk (8-5-2012 om 11:42)
Ik vond de beveiligers heel goed hun werk Doen En luister niet naar 1 kant van het verhaal maar naar 2 kanten Jeugd verdraait alles
Marijke46 (8-5-2012 om 00:46)
Kan 2 gelegenheden aan Haarmanweg bedenken: het Keldertje en helemaal aan de andere kant de Brouwzaele.
Karel (8-5-2012 om 00:07)
Dit is nu weer jammer. De schuld wordt hier weer in de schoenen geschoven van de jongeren. Helaas waren hier de beveiligers en de politie de aanleiding tot deze korte ongeregeldheden. Totaal onnodig, want het feest was verder zeer gezellig en geslaagd. Politie trad verder zeer hardhandig op, terwijl dit totaal onnodig was. @waar was dat feestje? Dit was een feest met bekende DJ voor iedereen, mits je toegangskaarten had. Het feest was in de Brouwzaele.
Piet (7-5-2012 om 23:30)
@waar was dat feestje? Dat feest zal waarschijnlijk in de brouwzaele geweest zijn. Dit is gelegen vlakbij Elopak.
Hans frikandel (7-5-2012 om 20:28)
Was het eindgala van een middelbare school. Vond plaats in de Brouwzaele. Iedereen mocht komen behalve de politie... vandaar de agressie en het geweld van hun kant
Cookie-instellingen beheren