Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen bij feest Terneuzen

Toegevoegd: 06-05-2012, 19.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie Zeeland heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie personen aangehouden op een plein in de Mr. F. J. Haarmanweg in Terneuzen.

De politie en beveiligers hielden toezicht nabij een feestzaal waar een feest werd gehouden. Een jonge man van 18 jaar, afkomstig uit Sluiskil, is die nacht aangehouden wegens het beledigen van agenten.


Een 17-jarige jongen uit Terneuzen is eveneens aangehouden wegens belediging van agenten en schopte daarna de gehele ruit van een dienstauto kapot. De 19-jarige broer van de aangehouden jongen gedroeg zich opstandig vanwege de aanhouding en is ook aangehouden.

Een aantal jongeren wilden naar het vernielde politievoertuig lopen waarop zij zijn gesommeerd te vertrekken. Het plein waarop zich 100 tot 150 personen bevonden is hierna door de politie en beveiligers geschoond waarbij de wapenstok is gebruikt. Een aantal aanwezigen, waaronder een beveiliger die in gevecht was met een feestganger, zijn gebeten door een diensthond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Waar was dat feestje? (7-5-2012 om 11:45)
Weet iemand wat de aard van het feest was? Was dit iets voor iedereen, een bepaald thema, of een besloten feest? Daarnaast wordt bericht over een plein aan de Haarmanweg.. Ik kan zo 123 daar geen geschikte feestlocatie bedenken. Wie weet meer?
Aanwezig (7-5-2012 om 10:21)
Ik was erbij de beveiligers waren asociaal en aggressief kwam geen normaal andwoordt uit als je wat vroeg ??? politie machtmisbruik namen het meteen voor de beveiligers op en hoe kan een beveiliger door een hond gebeten worden lekker geprovoceerd door beide bedankt voor de fijne avond !!!!
Tony Feestneus (6-5-2012 om 20:59)
Goed opgelost door de politie! Als politieagent zoveel waarde hechten aan de mening van een dronken feestganger dat je je beledigt voelt. Om vervolgens de chaos die je zelf creƫert neer te slaan met grof geweld.
Anoniem (6-5-2012 om 20:45)
Toch zonde dat tegenwoordig steeds meer feestjes zo moeten eindigen. Kan er dan echt niet meer respect zijn voor elkaar??
Ali (6-5-2012 om 20:16)
Ik zo gehoord die beveiligers erg agresief he niet aardig doen Dan hond esturen ik vind niet goed Die jongens ook e stupid he zo ruzzie zoeken zo
Erik (6-5-2012 om 20:09)
Sterkte voor de beveiliger. Vervelend, helaas niet uit te sluiten, risico van het vak, zullen we maar denken. Hopelijk draaien die "snotneuzen" op voor de schade, ook aan kleding en immorele schade van de beveiliger, en komen ze niet "weg" met "de bekende "waarschuwing "mag je niet meer doen hoor"
Cookie-instellingen beheren